Libero-bleer på tilbud

Er du på udkig efter gode bleer, så er Libero et godt bud på det rigtige køb. Du kan med fordel vælge Libero-bleer, hvis du ønsker en behagelig og funktionel ble med en god sugeevne og komfortabel pasform til dit barn. Libero Baby Soft, Libero Comfort Fit og Libero UP&GO er Svanemærket, hvilket bl.a. betyder, at de er uparfumerede og gode ved den lilles sarte hud. Uanset om det er en lille eller en stor ven, du skal shoppe for, så vil du finde gode tilbud på Libero-bleer lige her.

Libero fremstiller mange forskellige typer bleer. Med det store udvalg er det let at finde den ble, der passer bedst til dit barns behov og alder. Libero-bleer bliver produceret af Svenske Cellulose Aktiebolaget (CSA) og er kendetegnet ved en høj kvalitet og en god sugeevne. Vi har samlet alle de bedste Libero-tilbud et sted, så det er let og overskueligt for dig at spare stort. Se alle ugens billige Libero-tilbud lige her.

Den bedste komfort til den nyfødte

Libero laver to slags bleer, som særligt er tilpasset til nyfødtes sarte hud: Libero Newborn 1 og Libero Newborn 2. Newborn 1 er en ble til babyer på 2 til 5 kg. Newborn 2 er til babyer på 3-6 kg. Begge bleer byder på bløde kanaler og en elastisk talje, som gør dem behagelige for den lille.Takket være en smart indikator på ydersiden af bleen, ved du altid, hvornår den lille skal skiftes. Begge bleer er fremstillet i skånsomme og åndbare materialer.

Til de små, der allerede er blevet lidt større, tilbyder Libero bleen Comfort 3. Den er egnet til babyer på 5-9 kg. Bleen har en komfortabel pasform, der ikke generer barnets første små bevægelser og samtidig beskytter sikkert mod lækage. Bleen er ligeledes fremstillet i åndbare materialer, der er gode ved den lilles hud, men også gode ved miljøet.

Find ugens bedste tilbud på Libero-bleer

Selvom du ønsker den bedste kvalitet til dit barn, så er det ærgerligt at betale for meget. Du kan med fordel købe stort og spare stort, når du køber bleer. Find alle ugens bedste tilbud på Libero-bleer lige her og vælg den rigtige model til din lille bedste ven.

Få mere at vide...

Download vores app

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk