Hoptimist fjederfigur dansk farvet

Hoptimist

Et smil starter som regel med et andet smil – eller måske med en sød hilsen fra lille en hoptimist. Hoptimister er blevet enormt populære de senere år og må i dag siges at være en integreret del af den danske design-familie på lige fod med Arne Jacobsen Ægget eller lamperne af PH. Men ikke nok med det: En hoptimist kan noget særligt. Den forsøder din tilværelse med et smil og dens usammenlignelige livsglæde. Det er i hvert fald visionen bag designet af de populære hoptimister ifølge deres idemager, Hans Gustav Ehrenreich.

Vi ønsker at give dig mulighed for at forskønne dit hjem og din tilværelse med dansk design til en yderst fordelagtig pris. Af denne grund præsenterer vi dig her på siden løbende for de bedste tilbud på de populære hoptimister. En hoptimist kan placeres overalt i boligen, sommerhuset eller i din bil – lige nøjagtigt der, hvor du vil sætte mest pris på dens søde smil og livsglæde. Find din energiske nye ven her på siden.

En hoptimist med en vision

Bag designet af hoptimisterne ligger troen på, at alt er lettere med et smil på læben. Et enkelt smil udløser ofte endnu et smil, og til sidst bliver det til en kædereaktion, som vil have en positiv effekt på dit liv. Alt kan lade sig gøre, med den legende lethed, som smilet bringer dit liv med, og i hoptimistens tilfælde er det kun et enkelt lille fingertryk, der skal til for at sætte den positive kædereaktion i gang. Derfra spreder den sig som ringe i vandet.

En hoptimist er altid fuld af energi og venter bare på, at du giver den opmærksomhed. Den kvitterer på stedet ved at hoppe ukontrolleret og euforisk op og ned med sit karakteristiske smil plantet solidt på læben. Det er lige til at blive glad i låget af, og det er netop den vision, som den danske trædrejer Hans Gustav Ehrenreich havde, da de første hoptimister så dagens lys i 50’erne.

Et stykke dansk design til en god pris

Dansk design står for iderigdom, kærlighed til detaljen og de bedste materialer, og det er bestemt også tilfældet for hoptimisterne. En hoptimist er fremstillet i en kvalitet, så den vil kunne følge dig på din vej i rigtig mange år. På trods af den høje kvalitet behøver prisen for en hoptimist ikke nødvendigvis at være høj – især ikke med et godt tilbud. Dem holder vi hver uge øje med og præsenterer dem for dig her på siden.

Hold øje med de gode tilbud og slå til, mens prisen på din yndlings-hoptimist er helt i bund.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk