Brætspil til den helt perfekte spilaften

Findes der noget hyggeligere end en hel aften med brætspil på programmet? Ikke rigtigt! Så skynd dig at invitere familien forbi til en hyggelig dag fyldt med tordnende terningekast, hovedbrydende huskespil og sindsoprivende strategi.

Junglen af brætspil

Der findes et utal af brætspil, og det kan være en svær disciplin at finde lige præcis dét brætspil, som vil fuldende jeres spilaften. Der kan være mange ting, der spiller ind ift. valget af brætspil, men en af de helt store overvejelser, som de fleste gør sig, er, hvad spillet må koste. Brætspil er ofte på tilbud, og hvis du har brug for et overblik over, hvilket brætspil du skal investere i næste gang – så tjek de ovenstående tilbud ud!


Brætspil for 2 personer

Der findes rigtig mange underholdende brætspil, som sagtens kan spilles af kun 2 personer. Der er den gode gamle klassiker ’Stratego’, hvor du får lov til at agere hærfører, og skal bekæmpe din modstander. Der er også et spil som ’Backgammon’, hvor det gælder om at få alle sine brikker i mål før modstanderen. Og så er der det anmelderroste taktiske spil ’Pandemic’. Det helt særlige ved dette spil er, at man spiller SAMMEN – men er IMOD brætspillet. Her skal I sammen kurere 4 livsfarlige virusser, som truer verden på globalt plan. Spillet byder på timevis af sjov – men også på hårdt-udrevne hårtotter, fordi det her spil er faktisk virkelig svært! Og virkelig vanedannende… 

Brætspil for hele familien - og for vennerne

Er hele familien samlet i weekenden? Så er det tid til en spilaften! Der findes fantastiske brætspil i mange forskellige kategorier, som kan gøre jeres brætspilsaften perfekt. Prøv fx det festlige spil ’Hint’, som er den sikre vinder til enhver aften i selskab med familien eller vennerne. Her gælder det om at give sine medspillere hints, så de kan gætte, hvad du tænker du på, inden for kategorierne: Synge, nynne, tale, tegne og mime. I kan også kaste jer over ’Speak out’, hvor der med garanti ikke bliver en stille stund. Her får man nemlig et mundstykke i munden, og skal forsøge at få sine medspillere til at gætte en sætning, som man siger højt. Spillet garanterer latter - og masser af det! Hvis I er mere til det quizzende slags brætspil, findes klassikeren ’Trivial Pursuit’ efterhånden i mange afskygninger – og her kan både børn og voksne være med, afhængig af, hvilken af udgaverne I kaster jer over.

Glem nu ikke hyggen - find tilbud på slik her:

Loader

  De 6 vindere af Guldbrikken 2020

  Guldbrikken er en uvildig spilfaglig jury, som hvert år udvælger de bedste brætspil. Dette år har følgende brætspil vundet den prestigefulde pris: 

  1. Årets børnespil 2020 – Rampelys Slammer
  2. Årets familiespil 2020 – Arctic Race
  3. Årets voksenspil 2020 – The Crew
  4. Årets selskabsspil 2020 – Just One
  5. Juryens specialpris 2020 – 50 Clues
  6. Årets Kenderspil 2020 – Gloomhaven
   

  Du kunne også være interesseret i...

  Opskrift på luftige teboller

  Se opskriften her

  Sådan bager du den perfekte pizza

  Læs blogindlægget her