0 aktive katalog fra Tchibo

Kataloger fra Tchibo

Leder du efter lækre varer inden for både køkken, bolig, sport, mode og kaffe, så er du kommet til det helt rigtige sted, for med et Tchibo katalog i hånden får du lidt af det hele. Virksomheden startede i 1949, hvor Max Herz, en købmand fra Tyskland, fik ideen om at sende kaffe med posten. Derfra tog forretningen hurtigt fat og kaffen blev én af Tysklands mest populære kaffemærker. Dette var starten på en voksende virksomhed, der senere udvidede sortimentet til både dame- og herremode, undertøj, møbler og husholdning. Du finder alle de gode tilbud i dit Tchibo katalog, hvor du med garanti kan gøre et fantastisk kup og spare mange penge.
 
I dag har Tchibo mere end 1000 butikker i Europa samt online shops i ni europæiske lande, hvilket bl.a. inkluderer Danmark. Med en online shop i Danmark, kan du let og enkelt bestille de varer, som du finder attraktive i dit Tchibo katalog. På tchibo.dk er der nye tilbud og produkttemaer hver uge, som går online hver tirsdag. Tchibo kalder det 'Tchibo Tirsdag'. Produkterne i de enkelte temaer er kun tilgængelige i 4-6 uger og kun så længe lager haves – så det kan betale sig at være hurtig.
 
De fleste af Tchibos produkter bliver udviklet af virksomhedens eget designerteam og gennemgår strenge kvalitetskontroller i produktudviklingen. Produkterne produceres udelukkende til Tchibo, så kvaliteten indgår allerede i idéen. Endvidere kan du shoppe med god samvittighed, når du handler hos Tchibo, for det er Tysklands mest bæredygtige storkoncern og blandt de top ti mest pålidelige brands.I 2016 modtog virksomheden Tysklands Sustainability Award. 
 
Der er over 4 millioner aktive kunder i Europa og kæden har mere end 20 års online erfaring. Du kan derfor roligt bestille dine varer hos Tchibo, hvor både service, produkter og kvalitet er i top.
 
Brug kataloget fra Tchibo til at finde inspirations til dit næste indkøb og shop skønne tilbud til hele familien. Du finder kataloget her på siden.
 
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.
 

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.