0 aktive tilbudsaviser fra minetilbud

Kampagneavis fra minetilbud

I kampagneavisen fra minetilbud bliver du hver gang præsenteret for en række super fantastiske tilbud, som gør, at du kan gå enhver årstid i møde med de helt rigtige produkter og udstyr.

Kampagneavisen udkommer 14 gange om året – hver gang i et nyt og spændende tema. Dette kan være alt fra sommer og sol til skolestart, Halloween og Black Friday. Så hold øje med minetilbuds kampagneavis, der samler gode tilbud på tværs af de mange butikker og kæder, som findes i Danmark.

Kampagneavisen er en del af NejTak+ ordningen og alle tilbuddene i kampagneavisen er fra annoncører i NejTak+. Ønsker du at modtage kampagneavisen i din postkasse og dermed være sikker på, at gå enhver årstid i møde med super stærke og eksklusive tilbud, skal du tilmelde dig NejTak+ ordningen.

Ønsker du at læse kampagneavisen digitalt finder du den her på siden. Eller gør som os fra minetilbud, og kombiner dit NejTak+ sæt med de digitale tilbudsaviser, så du altid har dine aviser lige ved hånden – både når du er hjemme og på farten.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.