Gode juletilbud

Få inspiration til en billigere jul

Julen er hjerternes fest, men i den grad også mavernes. Julen er uundgåelig, endda allerede i oktober. Selvom det godt kan blive lidt for meget, synes de fleste af os, at det er rigtig dejligt med julehygge, når mørket rammer Danmark. Julen er fyldt med fristelser, og det kan godt blive en dyr fornøjelse at handle ind. Vi giver dig de bedste tilbud på julepynt, julemad, julelys og hvad der ellers hører en dejlig jul til.

Udvalgte kataloger med juletema

Loader

  Hvad skal jeg give i julegave?

  Det kan godt være svært at finde den helt rigtige gave, til dem du holder allermest af. Nedenfor finder du nogle kataloger, som måske kan inspirere dig. Er personen til bløde eller hårde pakker? 

  Julegaver til hele familien

  Loader

   Tilbud på juleslik og julegodter

   Du kan lige så godt indrømme det, det går lidt amok i juletiden. Er der noget bedre end julefilm i flimmerkassen, dig på sofaen og en slikskål på maven med dejlige julegodter? Fyld skålen op med din yndlingsjuleslik.

   Er du til skumjulemænd, marcipankonfekt, pebernødder, dadelkugler eller noget helt andet? Af en eller anden uransagelig grund, kan juleslik være enormt dyrt. Derfor kan det være en god idé at planlægge sine julegufindkøb en smule. Op til jul er der nemlig altid gode tilbud på juleslik i butikkerne, så det er med at holde øje med tilbudsaviserne. Ta’ et kig herunder og lad dig bare friste.

   Find juleslik og kager i tilbudsaviserne

   Loader

    Opskrift på risengrød og risalamande

    Se opskrifterne her

    Julefrokost 

    Er der noget så godt som en ægte dansk julefrokost med sild og snaps? Og glem ikke de varme retter såsom leverpostej, tarteletter, fiskefilet og frikadeller. I år bliver den kun med de aller nærmeste, men vi skal ikke snydes helt. 

    Vi har alle forskellige traditioner, men julefrokosten samler os til hyggelige stunder rundt om bordet. 

    Julelys i lange baner

    Julelys og lyskæder er et hit! Skal du være kvarterets julekonge i år? Så er det altså med at komme i gang. Specielt byggemarkederne er garant for billige lyskæder og andet julelys på tilbud. Hvis du er nybegynder i det store julelyshejs, så prøv med en hurtig googlesøgning på ”crazy christmas lights”, så skal du bare se løjer. Du kan også lade dig inspirere i katalogerne herunder:

    Tilbud på julelys

     Aviser med tilbud på julelyskæder

     Loader

      Ingen jul uden julepynt

      Julenhyggen spreder sig i takt med at gaderne oplyses af smukke julelys og butiksvinduerne fyldes med juleglimmer. Dit hjem skal selvfølgelig også stråle og fyldes af varme i den søde juletid. Er du til de skæve hjemmeflettede julehjerter eller mere til smukke enkle glaskugler? Der er julepynt for enhver smag i de mange tilbudsaviser i julen. Du kan derfor finde billige julekugler og en smuk juletræsstjerne til gode penge. Julepynt tilbud kan du altid finde op til jul. Du kan også være godt forberedt til næste år og købe ekstra billig julepynt lige efter jul, inden butikkerne pakker det væk. 

      Udvalgte tilbud på juletræer

       "Julen er det tidspunkt, hvor du får hjemve – selvom du er hjemme."

       Carol Nelson

       Julemad – and eller flæskesteg?

       Er du til juleand eller flæskesteg, eller måske plejer I at lave begge dele? Hvis der er lagt op til en stor juleaften, kan det være I skal have gang i naboens ovn, så der er plads til både ænder og flæskesteg. Rødkål er et must. Er du den modige type, der kaster sig ud i rødkålens kunst selv? Eller tager du det sikre valg og køber den samme som sidste år? Uanset hvad du er til, kan du finde den rigtige rødkål eller ingredienser på tilbud op til jul. Hold godt øje med dagligvareraviserne. Her finder du med garanti også flæskesteg på tilbud og en lækker billig and.

       Find julemad i tilbudsviserne

       Loader