Erhverv - B2B salg

Tilbud og serviceydelser til erhvervskunder

Er du på udkig efter værktøj, opbevaringsplads, kontormøbler eller andre indkøb til din virksomhed? Her på siden har vi samlet alle erhvervsrettede tilbud - læs om fordelene og find inspiration til dit næste firmaindkøb.

Alle aktuelle erhvervskataloger

Loader

Overblik for erhvervsindkøbere

Mange butikker tilbyder både privatsalg og B2B salg. Derfor har vi samlet tilbud til erhverv på denne side, så du ikke er i tvivl. Vi opdaterer siden løbende med nye B2B annoncører på minetilbud. Nogle af dem kender du måske allerede som privat forbruger, fx Biltema. 

Værktøj, maskiner og inventar

Biltema

Mere end 19.000 varer i værktøj, byggeri, kontor med mere...

Som signaturberettiget firma, kan der søges om kredit med NemID. Biltema vender tilbage med svar i løbet af få minutter. Det er gratis at ansøge og oprette en firmakonto hos Biltema.

Når din virksomhed er godkendt som firmakunde, kan alle i firmaet handle hos Biltema med ét og samme kundenummer. Der kan handles i alle Biltema varehuse og på Biltema.dk. Der tilbydes Køb & Hent ved onlinekøb.

Læs mere om Biltema Erhverv

Hans Høj Lagerinventar

Inventar til lager, værksted og kontor.

Reoler, vogne, løftemateriel og meget mere. Hos Hans Høj Lagerinventar finder du alt til din virksomheds lager, men også inventar til værksted, butik og kontor. Udvalget er bredt, du finder bl.a. løftemateriel, kasser, paller, burer, emballage og meget andet. 

Læs mere om Hans Høj Erhverv

Erhvervsflytning og opbevaring

BOXIT

Flytning og opbevaring til din virksomhed

BOXIT kan hjælpe med erhvervsflytning over hele landet. De har et bredt udvalg af containere i flere størrelser til både flytning, midlertidig opbevaring på din virksomhedsadresse eller fjernlager på en af BOXIT's 11 lokationer. Kort sagt tilbyder BOXIT services til din virksomhed i forbindelse med flytning og opmagasinering. 

Tjek for eksempel: 

  1. BOXIT lagerhotel: Fleksibelt lagerhotel 

  2. Fleksibelt kontorhotel: Kontorfællesskab i Risskov

  3. Ekstra plads med en container: Opbevaring på egen lokation

  4. Erhvervsflytning: Flyttebox fragtes til det nye sted for jer

Læs mere om BOXIT

Kontor og indretning

Sinnerup

Møbler, stel og tekstil til din virksomhed. 

Nordisk indretning af kontor, restaurant, hotel med mere. Ønsker din virksomhed et nordisk og moderne udtryk? Sinnerup B2B sælger møbler, stel, tekstiler og meget andet til virksomheder i forskellige brancher. Det kan være restaurantionsbranchen, hvor de leverer fine stel, borde og stole, eller møbler til større konferencer. Det kan også være møbler til indretning af nye lejligheder eller kontorer. Hør om mulighederne hos Sinnerup B2B.

Læs mere om Sinnerup Erhverv

  Ønsker din virksomhed at blive B2B annoncør?

Kontaktinfo

LONE GRÜNBERGER IVERSEN

Senior key account manager

Lone.Iversen@fk.dk+45 30 10 97 52