Efterårshygge

Inspiration til hygge i efteråret 

Sommeren var dejlig, men nu kan vi se frem mod den smukkeste årstid, nemlig efteråret med sine helt særlige naturfarver. Her på siden finder du inspiration til hyggelige stunder med en god bog, god mad, kreativitet og andet. Du finder selvfølgelig også gode tilbud. 

Inspiration til dit efterår

Loader

Fordyb dig i en god bog

Efteråret er en årstid, hvor det er hyggeligt at sidde indenfor, måske foran pejsen, med en god bog. Prøv at prioritere din tid, sådan at du får læst lidt hver dag. Hygge og selvforkælelse kan godt planlægges. 

Brætspil med familie og venner

Det kan være super hyggeligt at lære et nyt spil sammen med familie eller venner. Hos nogle kan det dog være en fordel, at én person sætter sig ind i spillet først, og dernæst lærer de andre det. På den måde, bliver man ikke utålmodig.

Brætspil til den perfekte spilaften

Læs blogindlægget

Find gode tilbud på legetøj til efterårshyggen

Loader

Skal du fejre Halloween?

Find tilbud på kostumer og pynt

Efterårsmiddage og hyggelig hverdagsmad

Sommeren har for nogen stået på lettere måltider, såsom salater, tapas og lette anretninger. Det dejlige ved sæsonskiftende råvarer, er at man naturligt kommer til at savne specielle retter. Efteråret er sæson for bl.a. rodfrugter, løg, æbler, kål og porrer. Derfor indgyder efteråret til suppe, ovnbagte grøntsager og rodfrugter, lækre tærter, wokretter og gryderetter.


Find tilbud til god aftensmad i tilbudsaviserne

Loader

Udvalgte suppetilbud

  Udvalgte tilbud på hel kylling

   Opskrift på luftige teboller

   Se opskriften her

   Gør-det-selv projekter til efterårsferien

   Op til efterårsferien begynder mange af byggemarkederne at have gode tilbud på alt til gør-det-selv projektet. Skal du have malet, renoveret eller trænger skuret til en overhaling? Tjek de gode tilbud ud her:

   Find gode tilbud til gør-det-selv projektet

   Loader

   Tøj til efterår og koldere vejr

   Det bliver koldere i vejret, og måske du ikke er helt forberedt endnu. På minetilbud kan du finde tilbud på fine efterårsjakker, strømper, halstørklæder osv. Nogle gange skal det være praktisk, og andre gange må det godt være pænt. Måske er der noget, der falder i din smag nedenunder:

   Butikker med tøj og smykker

   Loader

   Udvalgte tilbud på tøj

    Du skal ikke fryse

    Der er ikke noget værre end at glæde sig til at skulle ud og nyde naturen, og så fryser man efter 5 minutter. Sørg for at have godt med tøj på, gerne lag på lag, så du kan justere efter temperatur. På minetilbud kan du finde tilbud på huer, handsker, jakker og meget mere. 

    Udvalgte tilbud på overtøj til hele familien