Hus & have

Få inspiration og gode tilbud til dit haveprojekt

Foråret kalder på dig, og det gør din have også. Det er tid til at gå i krig med at slå græs, luge ukrudt og så frø. Her på siden giver vi dig inspiration og gode tilbud til et dejligt forår med havearbejde. 

Find inspiration i havekatalogerne og aviser med havetema

Er du på udkig efter krukker, redskaber, værktøj, drivhuse, jord, planter eller andet til hus og have? Find det i katalogerne herunder.

Loader

Sørg for varme og hygge i vinterhalvåret

Når mørket og kulden trænger sig på, er det vigtigt at huske, hvor meget du selv kan gøre for at skabe en hyggelig og rar vinter. Pynt op med lyskæder på carporten, sørg generelt for god udendørs belysning og fyr op i brændeovnen. Find tilbud til årstiden her:

Planter og frø

Pift haven op med nye blomster, planter, træer og buske. Det kan være fra færdigplantede blomster til små blomsterfrø du selv planter og ser spire i løbet af de forskellige sæsoner.

Blomsterjord kommer i mange forskellige varianter alt afhængig af hvad det er der skal plantes i jorden. Du skal være særligt opmærksom på at finde den jordtype så du får de optimale resultater, og ikke mindst hvor meget du skal bruge. Er det bare potteplanter kan du måske nøjes med en enkelt sæk, men er det et helt bed skal du bruge mere. 

Find inspiration til dit projekt i byggemarkederne

Loader

  Find alt til hus og have

  Hos ComputerSalg forhandler de meget mere end elektronik - faktisk har de et kæmpe varesortiment inden for hus og have. Tjek tilbuddene ud her:

  Ud at lege i det gode vejr!

  Når vejret er til det er det bare med at komme ud i haven og nyde det. Forkæl ungerne med noget sjovt, fx en trampolin eller gyngestativ, så er der underholdning til mange timer. Se udvalgte tilbud herunder eller søg efter lige det, I mangler til haven.

  Tilbud på trampoliner, løbehjul og andet til børnene

   Vis dine blomster frem i fine blomsterkrukker

   Gør din terrasse eller altan ekstra hyggelig med nogle store, dekorative og lækre blomsterkrukker. De findes i et hav af størrelser og farver, og det kan være en god idé at blande dem lidt for at skabe lidt ekstra liv og spil i opsætningen. Og de kan selvfølgelig også bruges til andet end kun blomster, så drømmer du om en stor flot grøn plante eller måske et oliventræ så er det bestemt en oplagt idé at plante det i en blomsterkrukke.

   Spirende frø

   Plant og se de små frø spire. Blomsterfrø er sjove for hele familien at plante og efterfølgende se komme frem af den brune muldjord. Hvad end du er efter blomsterfrø til roser, valmuer, solsikker, lavendel, eller solhat, så er der et kæmpe udvalg at gå på opdagelse i.

   Terasse og have

   Der findes mange måder at holde have og terrase på. Nogle elsker at gå og rode i bedene, og andre vil hellere bruge tiden på at slappe af og nyde solens stråler. Hvad end du er til det ene eller det andet, så finder du altid en række gode tilbud til din have og terrasse her. 

   Den effektive følgesvend

   Den effektive følgesvend til det hårde havearbejde. Perfekt til når der skal flyttes store mængder jord, sand, sten, eller haveaffald. 

   Livet med hus og have

   Hvor vinteren sætter sin naturlige interesse for indendørsprojekter, så er forårets milde vejr også startskuddet til at komme i haven for mange husejere. Snart er duften af pejs og den frostklare luft, erstattet af lyden af plæneklippere og duften af grill. Der er mange måder at tilgå det at have hus og have, og mens nogle elsker friheden ved at vælge vedligeholdelsesfri løsninger, så er der andre der næsten ikke kan vente med at komme ud og slå græs, luge ud i ukrudtet og male skuret. Heldigvis findes der løsninger til alle, og her på siden finder du alle de lækre og inspirerende katalog og tilbudsaviser fra nogle af de bedste butikker, så du altid har de mest aktuelle tilbud lige ved hånden inden turen går til havecentret eller byggemarkedet. 

    

   Sådan får du den tætte græsplæne

   Ser din græsplæne lidt trist ud efter vinteren og er den blevet lidt plettet, så er det heldigvis nemt at få den til at stå snorlige igen. Start med at få sået nye græsfrø på hele græsplænen, og kombinér gerne med lidt frisk muldjord og gødning, så græsfrøene får de optimale betingelser. Græsset vil altid gro langsommere henover foråret end i efteråret, da jorden stadig er kold i forårsmånederne. Generelt anbefales det ikke at så græs i sommerperioden, men  det kan godt lade sig gøre. Udfordringen er at der ofte er mindre nedbør i sommermånederne end i forår og efterår, og vand er livsnødvendigt for at få græsfrøene til at spire. 

   Den tætte græsplæne kommer fra hyppige klipninger. Vil du virkelig have en tæt og flot græsplæne der er en golfbane værdig, så handler det om ofte at få klippet græsset. Gerne 2-3 gange om ugen skal græsset have en klipning, og når du klipper så ofte behøver du ikke samle det afklippede græs op bagefter. Det falder nemlig ned på plænen i små stykker, og gør det nemt for regnormene at spise og lave om til ny lækker muldjord der gør at jorden er helt perfekt. 

   Luk

   Se hvordan du fjerner flisepest

   Læs guiden her
   Luk

   Tips til din bilvask i indkørslen

   Se mere her