1 aktive tilbudsaviser fra Zur Krone

Tilbudsaviser fra Zur Krone

Et stenkast fra Padborg finder du Zur Krone, som er et grænsesupermarked, der tilbyder kanon priser og super tilbud på alt fra Toms skilpadder, Toffifee og m&ms til Heineken, Pepsi og smagfuld likør – alt dette kan du læse meget mere om i en Zur Krone tilbudsavis.

I Zur Krone får du både en kongelig behandling og du finder priser, som er en konge værdi. Medarbejderne hos Zur Krone modtager alle kunder med et smil og de står altid klar til at hjælpe dig med at finde netop det, som du søger. Udover de imødekommende medarbejdere møder du i Zur Krone et fantastisk sortiment af lækre varer. Nutella kan købes i spandevis og foruden de mange forskellige chokolade brands og læske- samt alkoholdrikke, finder du i Zur Krone også kosmetik, dekorationsvarer og meget andet.

For at du ikke skal stå foran låste døre, holder de hos Hos Zur Krone kun lukket to gange om året. Dette gælder den 25. december og langfredag. Alle andre dage kan du shoppe løs i Zur Krone. Selv juleaften kan du slå et smut forbi butikken. Og åbningstiderne er lange. Mandag til lørdag kan du handle fra 8 til 22, og søndage samt helledigdage er det fra 11 til 20. Kort sagt, du har mulighed for at vælge lige den dag, der passer dig, hvor du og din familie kan tage på tur til Zur Krone. Med hensyn til parkering så er dette ganske gratis og du kan derfor shoppe lige så længe du vil.

For at gøre de allerbedste kup handler det om at være ordentligt forberedt inden du besøger Zur Krone. Dette kan du blive ved at læse Zue Krones tilbudsavis her på siden. Har du brug for hjælp til at finde frem til det bedste af det bedste, kan du supplere Zur Krone tilbudsavisen med information fra Zur Krones hjemmeside. Her bliver der bl.a. hver måned offentliggjort, hvilket tilbud der virkeligt står ud og hvor der er store summer af penge at spare. Så slå fødderne op, læn dig tilbage og blev præsenteret for tilbud til kongepriser i en Zue Krone tilbudsavis.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.