1 aktive tilbudsaviser fra XL-BYG

Tilbudsaviser fra XL-BYG

XL-BYG er Skandinaviens største byggerådgiver med mere end 250 XL-BYG forretninger i Danmark, Norge og Sverige. Dette gør at XL-BYG har en masse stordrift fordele, hvilket betyder lavere priser for dig. Kæden består af lokalt ejede forretninger som er en fastforankret del af lokalområdet. XL-BYG udspringer af indkøbssamarbejdet Ditas a.m.b.a. som også stod bag de tidligere kæder Råd & Dåd samt Handy.

XL-BYG har både til de professionelle håndværkere og entreprenører samt til den private "gør-det-selv" familie. De professionelle håndværkere tilbydes en række serviceaftaler der sikre at de får den rigtige vare til den rette tid, pris og kvalitet. XL-BYGs kompetente personale står altid klar til at rådgive om stort og småt, lige fra udskiftning af vandhanen til den store til-/ombygning af hjemmet. De fleste tømmerhandlere i XL-BYG har både et BYGGECENTER og et PROFFCENTER.

XL-BYG - så er du godt i gang.

Læs XL-BYGs tilbudsavis og find inspiration til dit hjem.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.