0 aktive tilbudsaviser fra Waves

Kataloger fra Waves

Waves er et stort shoppingcenter uden for København, der består af 110 butikker. Centret byder på noget for enhver smag og hyggelige shoppingture til hele familien. Waves blev opført i 1974 og befinder sig i Hundige ved Køge Bugt, lige uden for København. Der er altid tonsvis af gode tilbud at finde i de mange butikker, og du kan søge direkte på de bedste af slagsen her på siden eller lade dig inspirere af deres indbydende kataloger.

Det gode ved Waves er, at du finder et virkelig alsidigt sortiment af varer, brands og mærker under ét tag. Du kan således klare hele shoppingen på én gang og samtidig hygge dig i de flotte butikslokaler samt nyde en kop kaffe eller et måltid mad i en af de mange hyggelige cafeer og restauranter. Der er simpelthen sørger for en helhedsoplevelse af den allerbedste slags. Alle ugens bedste tilbud fra de mange butikker i Waves shoppingcenter finder du her på siden.

Alt hvad dit hjerte måtte begære er samlet ét sted

I Waves shoppingcenter findes der virkelig noget for enhver smag. Til dig, der elsker at shoppe efter det sidste nye modetøj, er der fede butikker som H&M, HUNKEMÖLLER, IVY, KINGS & QUEENS og mange flere. Er du mere til køkken og isenkram, så besøg IMERCO, KØKKEN & HJEM eller en af de mange andre butikker for at samle inspiration til hjemmet. Er du på udkig efter aktiv underholdning, hvad så med en god bog fra Bog & Ide eller nogle nye løbesko fra Intersport?

Et familievenligt shoppingcenter

Har du familien med i Waves, kan du være sikker på, at der ikke opstår dårlig stemning, fordi dine børn keder sig eller er sultne. Tværtimod er der god sandsynlighed for, at børnene kan se frem til at få serveret deres livret under jeres besøg i Waves. Det store udvalg af restauranter byder på blandt andet bagels, pizza, burgere, pasta, kebab, smørrebrød og selvfølgelig også både kaffe, vand og øl. Du finder med andre ord noget for enhver smag.

Også underholdning samt plads til at lege og pusle er der sørger for. Har du små børn, der skal skiftes eller ammes, kan du bare tage et smut forbi Waves familierum, hvor der er masser af plads og legetøj til de større børn. Under et besøg i Waves er der sørget for, at alle er glade. Læs Waves katalog og find de mange gode tilbud her på siden.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.