Loader

Udvalgte tilbud fra Wagner

Loader

Om Wagner

Wagner er en butikskæde der siden 1946 har solgt moderigtigt herretøj. Hos Wagner finder du et bredt sortiment, klassiske varer og nyt, trendy tøj.

Dine yndlingsbrands

Hos Wagner kan du shoppe forskellige brands alt efter alder og personlighed. Om det er mærker som Bison, Signal, Superdry, Eterna, Jack’s Sportswear Intl. eller andet, så kan du finde lige det, der passer dig bedst.

Hold varmen med et stort udvalg af overtøj

I Wagner butikkerne og webshoppen finder du et stort sortiment af overtøj. Du finder jakker og frakker i forskellige modeller, så hvis du leder efter en skindjakke, denimjakke, veste, frakker eller andet, så har Wagner mange modeller og kategorier, som du kan vælge mellem.

Størrelser til alle

Hos Wagner tilbyder de forskellige pasforme og størrelser, så både unge, ældre, høje, lave, tynde og tykke mænd kan købe moderigtigt tøj. Mænd, der bruger 2XL og over kan med fordel shoppe mærker som North og Replika, der har størrelser fra 2XL til 6XL.

Mange kategorier

Wagner butikkerne og webshoppen har mange kategorier du kan shoppe i, så hvis du eksempelvis leder efter en morgenkåbe, lange underbukser, sweatpants, badeshorts, boxershorts, undertrøjer eller lignende, så er det også varer, som du kan shoppe hos Wagner.

Tilbehør

Har du derimod brug for nogle accessories, kan du hos Wagner finde lækre sko og støvler, fede tasker og bælter, fine pynteklude, slips, butterflies, business sko og meget mere.

Club Wagner

Du kan tilmelde dig Wagner’s kundeklub Club Wagner, hvilket der er gode grunde til. Som medlem af Club Wagner får du specielle rabatter, tilbud, nyheder og invitationer til forskellige arrangementer og konkurrencer. Som medlem af Club Wagner optjener du point i deres pointshop.

Vil du høre mere om Wagner?

Hvis du er interesseret i at høre mere om Wagner’s lækre, trendy modetøj, så se med her. Minetilbud.dk har samlet alle tilbud til dig.