Loader

Udvalgte tilbud fra VVS Comfort

Loader

Tilbudsaviser fra VVS Comfort

En VVS Comfort tilbudsavis er fyldt med byggestenene til dit næste drømmebadeværelse. De faste elementer i hverdagen skal fungere og være uden besvær. En VVS Comfort tilbudsavis giver dig muligheden for at gøre nogle gode køb, der skaber de bedste rammer for en god start på dagen. VVS Comfort er en landsdækkende VVS-kæde med butikker, udstilling og webshop.

Hos VVS Comfort kan du få din drøm opfyldt om et lækkert nyt badeværelse. De står klar til at hjælpe dig med at sammensætte et flot og funktionelt badeværelse. De kan varetage hele din badeværelsesløsning fra skitseforslag og 3D-tegning til det færdige badeværelse med dine ønsker og ideer indarbejdet – det kalder vi for en TOTALLØSNING. Du kan også besøge deres webshop på www.vvscomfort.dk og få dine varer leveret til døren eller afhente dem fragtfrit i en af deres 20 butikker.

En VVS Comfort tilbudsavis har alt, hvad hjertet kunne begære i armaturer, håndklæderadiatorer, afløbsrør og masser af stort og småt, der får VVS-systemerne til at spille. VVS Comfort har et bredt udvalg af alt mellem himmel og jord, der er mere eller mindre beslægtet med VVS. Her finder du også aircondition, affugtere og køkkenvaske.

Læs VVS Comforts tilbudsavis og find inspiration til dit køkken og bad.