0 aktive tilbudsaviser fra Vestsjællandscentret

Magasiner fra Vestsjællandscentret

Med et Vestsjællandscentret magasin under armen kan du være sikker på, at du er opdateret om de seneste aktiviteter for både børn og voksne, der finder sted i centeret i Slagelse. Endvidere lægges der i Vestsjællandscentrets magasin vægt på at inspirere og fremhæve de stærkeste tilbud, som der er at finde i centeret. Så tag et kig i Vestsjællandscentrets magasin og opdag en fantastisk verden af spændende aktiviteter og tilbud på moderigtigt tøj, hudpleje, spændende bøger og meget mere.

Vestsjællandscentret vægter kunderne højt og har for nyligt gennemgået en omfattende ombygning for at skabe en naturlig integration mellem borgerne, byen og centeret. Derfor tilbyder centeret også et stort udvalg af varer og produkter i 58 forskellige butikker. Og centeret bestræber sig hele tiden på at blive bedre, hvorfor der løbende kommer nye butikker til. Leder du efter modetøj, sko, elektronik, hudpleje, skønhedsprodukter eller boligindretning, er Vestsjællandscentret helt sikkert et besøg værd.

Har du den lille med på tur, har du også mulighed for at besøge centerets nye babylounge, hvor der er plads og ro til at skifte den lille og amme. Og skal du parkere din bil, tilbyder Vestsjællandscentret over 900 gratis 3-timers P-pladser.

Med den lyse indretning og højt til loftet er det altid en fornøjelse at slentre gennem centeret. Vestsjællandscentret tilbyder dig derfor ikke kun gode shoppingmuligheder, men også fantastiske oplevelser. Og den gode oplevelse er noget som Vestsjællandscentret lægger stor vægt på, når der planlægges unikke events, aktiviteter og underholdning.

Så har du brug for at finde den perfekte gave, finde inspiration til boligen eller bare skabe gode minder med familie og venner, så slå et smut forbi Vestsjællandscentret og lad dig guide af centerets fantastiske magasin.

Læs Vestsjællandscentrets magasin her på siden og hold dig opdateret om centerets åbningstider samt de mange unikke muligheder, som centeret tilbyder.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.