Loader

Udvalgte tilbud fra Vestsjællandscentret

Loader

I Vestsjællandscentret kan du klare alle indkøb på én gang

Et stort udvalg af kvalitetsvarer vil nærmest være en underdrivelse, når vi taler om Vestsjællandscentret i Slagelse. Her finder du altid gode tilbud på alt det, dit hjerte måtte begære. Centret byder på en helstøbt shoppingtur, hvad enten du leder efter tøj, mode, indretning, elektronik eller unikke oplevelser. Også forplejningen under din shoppingtur er der sørget for i de mange hyggelige restauranter og cafeer. What’s not to like?

Ønsker du at få det bedste ud af de mange spændende varer i Vestsjællandscentret, kan du med fordel gå på opdagelse i deres katalog her på siden. Vi har gjort det let for dig at finde frem til de bedste tilbud og spare stort. Du kan enten benytte søgefeltet til at søge på en bestemt vare eller et mærke, eller også kan du hygge dig med at gå kataloget igennem fra start til slut for at samle inspiration til dit indkøb. Det er ærgerligt at gå glip af et godt tilbud og betale for meget.

En hel dag med gode oplevelser i Vestsjællandscentret

Du vil sagtens kunne tilbringe en hel dag med at shoppe rundt i de mange spændende butikker i Vestsjællandscentret. Her finder du alle de gode tøjmærker, du kender og elsker. Der er rig mulighed for at prøve de forskellige ting på, matche dem med fede accessories og sammensætte en fed garderobe til en aften ude med vennerne eller en festlig anledning. Også sulten er der sørget for i centrets mange restauranter og cafeer. Nyd for eksempel en god kaffe i Baresso eller en god sandwich i Dalle Valle, og styrk dig selv til shoppingens udfordringer.

Er det god underholdning, elektronik og gadgets, du er på udkig efter, vil du med sikkerhed også sætte pris på et besøg i Vestsjællandscentret. Du kan for eksempel gå på opdagelse i de nyeste Apple-produkter i Humac eller få styr på dit telefonabonnement i Telia eller Telenor. Er det den klassiske underholdning, du er på udkig efter, hvad så med at gå på opdagelse i Bog & Ide eller Gamestop? Disse butikker er altid et besøg værd.

Shop hvad der passer dig, når det passer dig

Vestsjællandscentret i Slagelse har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdage kl. 10-16. Du har derfor masser af muligheder for at besøge Vestsjællandscentret, lige når det passer dig. Bor du i nærheden af Slagelse, er det bare med at komme afsted og få glæde af ugens mange gode tilbud. Bor du længere væk, kan du med fordel gøre en hyggelig tur ud af dit besøg. Pak bilen med alle dine fantastisk kup og hyg dig undervejs.

God fornøjelse med dit besøg i Vestsjællandscentret.