0 aktive tilbudsaviser fra TOYS'R'US

Kataloger fra TOYS"R"US

TOYS"R"US er en amerikansk legetøj butikskæde som havde sin spæde start i 1948. Stifteren er Charles Lazarus der som 25-årig åbnede en forretning med møbler til børneværelser. Herefter udvidede han til også at sælge legetøj og i 1957 åbnede han den første TOYS"R"US legetøjsbutik.

I 1995 købte TOP-TOY A/S, som er moderselskabet til BR-Legetøj, K.E.Mathiasen og TOP-TOY Ltd. (Hong Kong) og hvis hovedkontor ligger i Tune, licens til at åbne TOYS"R"US legetøjsbutikker i Skandinavien. I den forbindelse blev TOP-TOYs 8 SUPERLEG-butikker omdannet til TOYS"R"US legetøjsbutikker og udover dette overtog de 4 TOYS"R"US eksisterende butikker i Stockholm, Göteborg, Malmø og Rødovre . Senere hen begyndte TOP-TOY at overtage de eksisterende TOYS"R"US butikker i Sverige samt åbnede legetøjsbutikker i Norge, Finland og Island. TOP-TOY har siden 1987 solgt legetøj til børn i aldersgruppen 0-12 år og står i dag for halvdelen af det danske legetøjsmarked.

TOYS"R"US sælger legetøj af høj kvalitet. De er kendte for deres store udvalg af legetøj til lave priser og for samtidigt at fokusere på god kundeservice. Udvalget består bl.a. af babylegetøj, børnebøger, kreativitetslegetøj, dukker, musik, film, udendørslegetøj, skolelegetøj og trælegetøj. I dag har TOP-TOY 49 TOYS"R"US legetøjsbutikker fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. 

Læs TOYS"R"US legetøjs katalog og find deres mange gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.