Loader

Udvalgte tilbud fra TOYS"R"US

Loader

Kataloger fra TOYS"R"US

Et TOYS”R”US katalog har et kæmpe udvalg af sejt, sjovt og underholdende legetøj. I TOYS”R”US finder du det seneste udstyr til skolestart og alt det tilbehør, som du kan drømme om, når det kommer til spillekonsoller, udklædning, underholdning samt meget andet. Og du finder det hele i et TOYS”R”US katalog. Hver uge giver TOYS”R”US nemlig fantastiske tilbud på udvalgte varer og der er mange penge at spare. Så hold øje med kataloget og gør et fantastisk kup. Et katalog fra TOYS”R”US er altså et godt sted at starte, inden du begiver dig ned i dit nærmeste TOYS”R”US varehus.

TOYS”R”US er en amerikansk legetøjskæde, som havde sin spæde start i 1948. Stifteren er Charles Lazarus, der som 25-årig åbnede en forretning med møbler til børneværelser. Herefter udvidede han til også at sælge legetøj og i 1957 åbnede han den første TOYS”R”US legetøjsbutik. Siden da har butikken udvidet sig en del og har nu et kæmpe udvalg i deres TOYS”R”US katalog, som du kan søge frit i her på minetilbud.dk. 

I 1995 købte TOP-TOY A/S, som er moderselskabet til BR-Legetøj, K.E.Mathiasen og TOP-TOY Ltd. (Hong Kong), og fik dermed licens til at åbne TOYS”R”US legetøjsbutikker i Skandinavien. I den forbindelse blev TOP-TOYs otte SUPERLEG-butikker omdannet til TOYS”R”US legetøjsbutikker og kæden overtog de fire TOYS"R"US butikker, som befandt sig i Stockholm, Göteborg, Malmø og Rødovre. Senere hen begyndte TOP-TOY at overtage de eksisterende TOYS”R”US butikker i Sverige samt åbnede legetøjsbutikker i Norge, Finland og Island. TOP-TOY har siden 1987 solgt legetøj til børn i aldersgruppen 0-12 år og står i dag for halvdelen af det danske legetøjsmarked. Helt præcist har TOP-TOY 49 TOYS”R”US legetøjsbutikker fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. 

TOYS”R”US sælger legetøj af høj kvalitet, hvilket du kan se, når du kigger i et TOYS”R”US katalog. De er kendte for deres store udvalg af legetøj til lave priser og for samtidigt at fokusere på god kundeservice. Udvalget består bl.a. af babylegetøj, børnebøger, kreativitetslegetøj, dukker, musik, film, udendørslegetøj, skolelegetøj og trælegetøj.

Læs TOYS”R”US legetøjskatalog her på siden og find deres mange gode tilbud.