1 aktive tilbudsaviser fra Tiger

Tilbudsaviser fra Tiger

Den første Tiger butik blev åbnet i 1995 med et koncept baseret på hvad man kan købe for en 10?er. Tiger butikkerne er ejet af Zebra A/S som har hovedsæde i København. Grunden til den lave pris skyldes at Tiger selv rejser rundt og køber varer hos producenterne og leverandørerne. De sparer derved de dyre mellemhandlere. Varerne er ofte specielt designet og produceret til Tiger selv. Selvom det er billigt, har Tiger nogle høje kvalitetskrav og rådgiver sig med laboratorier i Danmark som rådgiver og tester varerne.

I dag er Tiger ikke kun en landsdækkende kæde. De har over 100 butikker fordelt på Danmark, England, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Letland, Polen, Spanien, Sverige og Tyskland og kæden er stadig i vækst.

I Tiger finder du et stort udvalg indenfor bolig, køkken, krydderier, legetøj, plejeprodukter, av-udstyr, kontorartikler, dvd?er og meget mere. Det er nu ikke kun varer til 10 og 20 kr. du kan få hos Tiger, men også ting til 50 kr. og 100 kr.

Læs Tigers tilbudsavis og se et lille udvalg af de mange spændende ting du kan få hos Tiger.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.