2 aktive tilbudsaviser fra Tiger

Tilbudsaviser fra Tiger

En Tiger tilbudsavis har de mange farverige Tiger tilbud, du kender fra Tigers mange flotte butikker i Danmark. Her er udvalget spændende og priserne lave – som navnet også antyder.

Den første Tiger butik blev åbnet i 1995 med et koncept baseret på, hvad man kan købe for en 10’er. Tiger butikkerne er ejet af Zebra A/S som har hovedsæde i København. Grunden til den lave pris skyldes at Tiger selv rejser rundt og køber varer hos producenterne og leverandørerne. De sparer derved de dyre mellemhandlere. Varerne er ofte specielt designet og produceret til Tiger selv. Selvom det er billigt, har Tiger nogle høje kvalitetskrav og rådgiver sig med laboratorier i Danmark som rådgiver og tester varerne. 

En Tiger tilbudsavis giver dig det gode overblik over, hvilke røverkøb, du kan gøre dig uden at bringe sedlerne i brug. I Tiger finder du et stort udvalg inden for bolig, køkken, krydderier, legetøj, plejeprodukter, av-udstyr, kontorartikler, dvd’er og meget mere. Det er nu ikke kun varer til 10 og 20 kr. du kan få hos Tiger, men også ting til 50 kr. og 100 kr. 

I dag er Tiger ikke kun en landsdækkende kæde. De har over 100 butikker fordelt på Danmark, England, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Letland, Polen, Spanien, Sverige og Tyskland og kæden er stadig i vækst. 

Tigers tilbudsavis er farverig, stærkt konkurrencedygtig og sjov at bladre igennem. Efterfølgende kan du jo gå ned i din lokale Tiger og gøre dig nogle fantastiske køb til lave priser.

Læs Tigers tilbudsavis og se et lille udvalg af de mange spændende ting du kan få hos Tiger.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.