0 aktive tilbudsaviser fra Telia

Tilbudsaviser fra Telia

En Telia tilbudsavis indeholder masser af gode tilbud på alt fra mobiler, tablets, abonnementer, underholdning og tilbehør. Og har du brug for at få udvidet din viden om, hvad der er hot lige nu, kan du søge mere hjælp på Telias hjemmeside, hvor du også finder masser af stærke tilbud på telefoner, tablets, modem og routere.

Telia leverer mobiltelefoni, mobilt bredbånd og fastnettelefoni samt IP-tjenester via ADSL-bredbånd med internet, telefoni og tv. Det meste af dette finder du i form af stærke tilbud i Telias tilbudsavis. Du kan søge frit i Telias tilbudsavis her på siden.

Der er faktisk ikke det, som Telia ikke har. Leder du efter et nyt abonnement til din telefon eller tablet, kan du hos Telia får skræddersyet lige det abonnement, der passer til dig og dine behov. Og samler du flere af familiemedlemmernes abonnementer hos Telia, kan du få endnu større fordele. Vælger du også at købe bredbånd hos Telia, kan du være sikker på at få et internet, der er hurtigt, sikkert, og stabilt. Og også her har du mulighed for at skræddersy det efter dine behov og vælge lige den løsning, der giver mest mening for dig.

Som Telia kunde er der mange fordele. Hvis du fx har Telia tv, kan du se TV overalt, du kan starte de fleste live-udsendelser forfra og du kan gå på opdagelse i TV-arkivet, for at finde de fornyligt udsendte programmer frem. Og med et Telia abonnement, kan du få Spotify med i pakken ganske gratis på samme måde som HBO Nordi også kan være en fast del af din løsning.

Telia ønsker at gøre danskernes hverdag nemmere og sjovere samtidig med at erhvervslivet skal nyde godt af Telias løsninger, der skaber effektivitet og fleksibilitet.

Telia er ejet af den svensk-finske telekoncern TeliaSonera. De har siden 1995 været en seriøs konkurrent på telemarkedet i Danmark. Hvert år investerer Telia i mobile infrastrukturer og teknologier, og nogle af de bemærkelsesværdige bedrifter har været at bringe iPhone til Danmark, lanceret fri tale og bygget 4G-netværk som de første i Danmark.

Når du leder efter din næste internetløsning, smartphone, tablet eller tilbehør til den, så tjek Telias tilbudsavis ud her på siden. Læs Telias tilbudsavis og find alle de gode og billige tilbud på mobiler, tablets, abonnementer, underholdning og tilbehør.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.