Tilbudsaviser fra TDC Butik

Der er i øjeblikket ingen aktive tilbudsaviser...

I 1881 åbnede den føste abonnentcentral i København og havde 22 abonnenter. Det var ejet af det amerikanske Bell-selskab. året efter blev selvskabet overtaget af Kjøbenhavns Telefon-Aktieselskab. Der var stor interesse for den nye opfindelse og små lokale telefonselskaber skød op som paddehatte, hvorefter de samlede sig i stadig større regionale selskaber.

I 1990 vedtog Folketinget den lov, som dannede grundlaget for et landsdækkende teleselskab i Danmark. Selskabet kom til at hedde Tele Danmark og blev stiftet som moderselskab for de gamle teleselskaber og Telecom. Formålet var at skabe et stærkt dansk teleselskab, der kunne klare sig i konkurrencen på et frit internationalt telemarked.

Tele Danmark indgik i oktober 1997 et strategisk partnerskab med det amerikanske teleselskab Ameritech. Aftalen betød, at Ameritech ejede cirka 42 procent af Tele Danmark.

I januar 1998 overtog Tele Danmark resten af statens aktier i det danske teleselskab. Tele Danmark var nu fuldstændig privatiseret.

Ameritech indgik i 1999 et samarbejde med et endnu større amerikansk selskab, SBC, og gjorde dermed TDC til en del af et af verdens største teleselskaber.

I 2000 skiftede Tele Danmark navn til TDC. Nye selvstændige datterselskaber og en ny struktur blev dannet blandt andet for at øge kundefokus, få en større gennemsigtighed og dermed sikre en fremtid med vækst.

I TDC Butiks tilbudsavis kan du finde alle de gode og billige tilbud fra TDC Butik. I Tilbudsavisen kan du bl.a. finde tilbud på bærbare pc'er, stationære pc'er, computer skærme, tv skærme, navigations udstyr, printere, datatilbehør, tilbehør til telefoner, telefoner, hovedtelefoner, radioer, højttalere og meget mere.

Læs TDC Butiks tilbudsavis og find alle de gode og billige tilbud.

Adresser og åbningstider

Fremsøg den nærmeste butik herunder

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.