0 aktive tilbudsaviser fra TDC Butik

Tilbudsaviser fra TDC Butik

TDC tilbudsaviser har det stærkeste i tilbud på laptops, PCer, computerskærme, telefoner og meget mere. På minetilbud.dk kan du søge i TDC Butikkens mange tilbud og læse TDCs tilbudsavis online.

I 1881 åbnede den føste abonnentcentral i København og havde 22 abonnenter. Det var ejet af det amerikanske Bell-selskab. Året efter blev selvskabet overtaget af Kjøbenhavns Telefon-Aktieselskab. Der var stor interesse for den nye opfindelse og små lokale telefonselskaber skød op som paddehatte, hvorefter de samlede sig i stadig større regionale selskaber.

I 1990 vedtog Folketinget den lov, som dannede grundlaget for et landsdækkende teleselskab i Danmark. Selskabet kom til at hedde Tele Danmark og blev stiftet som moderselskab for de gamle teleselskaber og Telecom. Formålet var at skabe et stærkt dansk teleselskab, der kunne klare sig i konkurrencen på et frit internationalt telemarked.

I 2000 skiftede Tele Danmark navn til TDC. Nye selvstændige datterselskaber og en ny struktur blev dannet blandt andet for at øge kundefokus, få en større gennemsigtighed og dermed sikre en fremtid med vækst.

I TDC Butiks tilbudsavis kan du finde alle de gode og billige tilbud fra TDC Butik. I Tilbudsavisen kan du bl.a. finde tilbud på bærbare pc'er, stationære pc'er, computer skærme, tv skærme, navigations udstyr, printere, datatilbehør, tilbehør til telefoner, telefoner, hovedtelefoner, radioer, højttalere og meget mere.

Læs TDC Butiks tilbudsavis og find alle de gode og billige tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.