1 aktive tilbudsaviser fra SuperBrugsen

Tilbudsaviser fra Super Brugsen

Den 1. januar 1896 blev FDB, Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger, etableret. 300 selvstændige brugsforeninger indgik i samarbejdet, som bl.a. bestod i fælles indkøb. Den væsentligste opgave var at skaffe medlemmerne de bedste varer til lavest mulige priser.

I 1991 kom så SuperBrugsen, som fra starten blev Danmarks største supermarkedskæde med flere end 300 butikker. I 1993 satte SuperBrugsen prisen på økologiske varer ned, og der kom for alvor gang i salget af økologiske varer.

SuperBrugsen er først og fremmest en madbutik. Her finder du altid et bredt udvalg af madvarer, der smager godt. En indbydende og sæsonaktuel frugt- og grøntafdeling med stor vægt på økologi samt et lækkert udvalg af fersk kød fra butikkens egen slagter. Slagteren giver også gode råd om tilberedning og udskæringer, så bare spørg.

Kriterier som smag, kvalitet, forarbejdning og sikkerhed spiller altid en stor rolle i vores valg af varer, og er du på udkig efter økologi eller allergi- og miljøvenlige varer, går du aldrig forgæves i SuperBrugsen.

Med gode placeringer overalt i Danmark kan du altid finde os lige i nærheden. Med lokale uddelere og engagerede ansatte er der få, der kender kunderne bedre end SuperBrugsen.

Læs SuperBrugsens tilbudsavis og find alle de gode og billige tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.