Loader

Udvalgte tilbud fra StyleBox by Matas

Loader

Tilbudsaviser fra StyleBox by Matas

En StyleBox tilbudsavis har mange spændende og anerkendte mærker inden for hårpleje, makeup, negle og accessories. I en StyleBox tilbudsavis finder du de mærker, StyleBox’ kompetente personale mener, er bedst at arbejde med. Om det drejer sig om makeupmærker, negle, frisørernes yndlingsmærker eller styling tools, så har de et nøje udvalgt sortiment af varer af den højeste kvalitet.

StyleBox er en del af Matas’ store sammenslutning af udvalg, kompetencer og stolte traditioner. Det vil sige, at du også kan bruge dit ClubMatas kort og loyalitetsprogram, når du handler i Stylebox. Med sine butikker i blandt andet Lyngby Storcenter, Fields, Frederiksberg Centret, Kolding Storcenter og Bruuns Galleri og en fantastisk webshop er der rig mulighed for altid at kunne gøre sig et godt køb i StyleBox’ store udvalg.

Husk du kan søge frit i StyleBox tilbudsaviser her på minetilbud.dk. Leder du efter noget specifikt, er det nemt og hurtigt at finde det. Alternativt kan du læse Stylebox’ tilbudsavis fra ende til anden ved at klikke på tilbudsavisen ovenfor. Der er masser af gode tilbud, der bare venter på dig. Hvem sagde, at skønhedsprodukter skulle koste en bondegård?

Læs StyleBox’ tilbudsavis ovenfor og bliv klogere på stil og skønhedsprodukter. Måske venter der et fantastisk tilbud lige forude?