1 aktiv tilbudsavis fra Spinderiet Valby

Kataloger fra Spinderiet Valby

Står du og skal give boligen et pift, handle nye klæder eller er du på udkig efter det nyeste hi-tech udstyr, så er et Spinderiet katalog det perfekte sted at starte. For i dette fantastiske katalog finder du en oversigt over de bedste her og nu tilbud, som du kan handle i det lækre shoppingcenter. Endvidere præsenterer et Spinderiet katalog dig for de mange aktiviteter og events der finder sted i Spinderiet.

Spinderiet er placeret lige i hjertet af Valby og huser mange fede specialbutikker. Du kan handle alt fra herre, dame og børnerigtigt modetøj til smukke sko, personlig pleje, bolig, elektronik og sportudstyr. Ud over disse mange forskellige butikker, finder du også dagligvarebutikkerne Fakta og Kvickly og begynder den lille sult at nærme sig, står Spinderiet klar med både burger fra Bone’s, Burger King og Halifax samt sushi fra Sticks’n’sushi og kaffe fra Baresso Coffee.

Har du brug for hjælp til at mixe og matche de seneste trends og tendenser inden for årets tøjmode, kan Spinderiet også hjælpe dig her. Og der er masser af tid, for du får to timers gratis parkering, når du shopper i Spinderiet. Spinderiet har netop indført et nyt smart parkeringssystem, hvilket betyder, at du ikke skal foretage dig noget som helst, når du parkerer din bil i parkeringen. Din parkering starter automatisk fra det tidspunkt, som Spinderiets kameraer registrer din nummerplade. Parkerer du i mindre end to timer, kan du forlade området igen, uden at foretage dig noget som helst. Har du parkeret i mere end to timer, betaler du din billet i en P-automat eller benytter dig af Easypark betaling.

Med hensyn til åbningstider skal du heller ikke bekymre dig, for Spinderiet har åbent alle hverdage fra 10.00-19.00 samt fra 10.00-16.00 alle lørdage og den første og sidste søndag i måneden, hvilket skulle give dig masser af tid til at gå på opdagelse i Spinderiets mange spændende butikker.

Du kan bladre Spinderiets katalog igennem her på siden, og lade dig inspirere til dit næste kup. For du kan være sikker på at finde gode tilbud og lækker kvalitet i et Spinderiret katalog.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.