Loader

Aktuelle tilbud fra avisen

Loader

Kataloger fra Søstrene Grene

Et katalog fra Søstrene Grene er fuldt af indtryk og farver – lige som du kender det fra Søstrene Grenes mange spændende butikker. Her er priserne altid lave og udvalget spændende og kreativt. Indtrykkene er mange, og inspiration er der masser af.

Siden Søstrene Grene startede i Århus i 1973, er det gået fremad for kæden. Med tiden er særlig den visuelle fremstilling blevet kendetegnende for Søstrene Grene. Varerne ligger i de velkendte trækasser, som de blev leveret i gamle dage. Med klare inspirationskilder fra middelhavsområdet er en Søstrene Grene butik indrettet som et marked, hvor varerne er inddelt efter indtryk og æstetik. Det skaber en inspirerende blanding af farver og dufte.

Ligesom i butikkerne er et Søstrene Grene katalog en charmerende oplevelse, der inspirerer i hverdagen og giver plads til overskud og sjov. Et Søstrene Grene katalog er en unik oplevelse og en fantastisk forberedelse til en tur i din lokale Søstrene Grene.

Du kan søge frit i Søstrene Grenes katalog her på minetilbud.dk. Vi anbefaler dog at gå på opdagelse i selve kataloget ved at læse det online. Sådan kan du lade dig inspirere og være bedst forberedt på Søstrene Grenes mange spændende varer.

Læs Søstrene Grenes katalog her på minetilbud.dk, og lær mere om udvalget i Søstrene Grenes charmerende butikker.