Loader
Loader

Smartery tilbud

Er du til Smart Home produkter eller drømmer du bare om et smart hjem, men ved ikke hvor du skal starte? Så Er Smartery for dig, for her finder du alt det du skal bruge til det intelligente hjem, så alt kan styres via fjernbetjeneringer eller apps. Så hvad end du vil starte med nogle Philips hue pærer, nogle Wifi lyspærer, vil lede efter en fed drone til at lave video og tage billeder eller noget helt fjerde - så har Smartery et stort udvalg af Smart Home produkter. 

Gør det smartere med IFTTT teknologien

IFTTT gør det muligt for dig at skabe en serie af kommandoer mellem enhederne. IFTTT står for If This Then That, som løst kan oversættes til "Hvis det her sker, skal det her ske". Med andre ord kan man opbygge en række serier når man igangsætter en proces. Det kan f.eks. være at din emhætte tænder så snart du tænder for komfuret, eller at dit smart ur registrerer hvornår du står op, og fortæller kaffemaskinen at kaffen skal være klar på samme tid. Flere af produkterne fra Smartery understøtter IFTTT teknologien, og betyder at du kan gøre dit hjem endnu smartere. 

Alle de kendte brands

Hos Smartery finder du alle de kendte brands indenfor Smart Home såsom Google, Philips Hue, Homeo, Grohe, Danfoss, Xiaomi, Wiz, og mange flere. Og skal du hurtigt igang kan du købe en række kits til hjemmet, så du ikke selv skal sørge for at købe hver enkelt element.

Én app til alle dine Smart Home enheder

Hvis du ønsker at styre det hele fra én app, så skal du vælge produkter fra den samme producent. På den måde slipper du for at have forskellige apps installeret til at styre dine mange enheder. Det gør det hele nemmere og endnu mere smart. Hos Smartery er det oplagt at vælge produkter fra homeo, da deres app, Smart Life, er blandt de mest brugervenlige når du skal forbinde enheder.

Om Smartery

Smartery startede tilbage i 2016 som smarthjem.nu, men skiftede i 2020 navn til Smartery, og udvidede samtidig deres produktsortiment markant. Målsætningen er at være nordens største webshop indenfor smarte løsninger og enheder, og være en aktiv spiller til at gøre danskernes hjem endnu smartere. Der er altid mere end 5000 varer på lager fra de største og mest velkendte producenter. Du får fri fragt ved køb over 300,- og 100 dages returret. 

Her på siden finder du altid de bedste tilbud fra Smartery, så du ikke ender med at betale for meget. Vil du læse mere om Smartery kan du finde mere information her