JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende minetilbud.dk er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.

Kataloger fra Smag & Behag

Der er i øjeblikket ingen aktive tilbudsaviser...

Smag & Behag er et landsdækkende møbelkædekoncept med butikker knyttet sammen af et fælles indkøbs- og markedsføringssamarbejde. Det giver fordele til kunderne, som får adgang til et meget bredt sortiment til konkurrencedygtige priser. Samtidig giver det en nærhed til de lokale kunder som ofte kommer til udtryk i udvælgelsen af sortimentet til den enkelte butik.

Smag og Behag har 16 butikker i Jylland, 3 på Sjælland, en på Grønland og en på Fæøerne. Alle butikker byder på stor faglig viden og kompetence. 

Smag & Behag har et stort udvalg af Sofaer, sofaborde, lænestole, senge, skabe, kommoder, spisestole, spiseborde, skænke, vitriner, reolsystemer, madrasser, lamper, bolig tekstiler, tæpper, børnemøbler, sovesofaer, havemøbler, kontormøbler og TV møbler. De tilbyder individuelle løsninger, og vejleder gerne omkring materialevalg og produktionsmetoder samt guider dig nemt og bekvemt gennem møbelkøbet, så du får de møbler du vil hjem til.

Læs Smag & Behag katalog og find inspiration til dit hjem.

Adresser og åbningstider

Fremsøg den nærmeste butik herunder