1 aktive tilbudsaviser fra SILVAN

Tilbudsaviser fra SILVAN

Det første SILVAN byggemarked i Danmark åbnede i Slagelse i 1968. SILVAN er med sine nu 40 butikker i Danmark, en af Nordens største forhandlere til private på gør-det-selv markedet.

SILVAN er med løbende åbning af nye butikker den førende byggemarkedskæde på det danske gør-det-selv marked. Siden SILVAN gjorde sit indtog på det danske marked, har kæden skabt et stærkt brand, som gennem årene er blevet synonymt med byggemarkeder og gør-det-selv arbejde i Danmark.

SILVAN er en moderne handelsvirksomhed, der driver kæden gennem strategiske detailhandelsmetoder. SILVAN kæden drives centralt fra hovedkontoret i århus. SILVAN byggemarkederne henvender sig først og fremmest til den private gør-det-selv kunde, men også professionelle håndværkere handler i SILVAN.

I SILVAN finder du det meste til almindelige gør-det-selv projekter i hus og have - fra maling, fliser og belysning til træ, køkkenelementer, skruer og elværktøj. Foruden 12.000 faste varer fører SILVAN altid et sæsonpræget sortiment. SILVAN har desuden 5.000 bestillingsvarer i sortimentet.

Læs SILVAN's tilbudsavis og find alle de gode og billige tilbud fra SILVAN.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.