Loader

Udvalgte tilbud fra Sillebroen Shopping

Loader

Kataloger fra Sillebroen Shopping

Sillebroen Shopping

I hjertet af Frederikssund finder man Sillebroen Shopping, der med sin bløde og dynamiske facon huser butikskæder fra nær og fjern. Butikscenterets centrale placering gør det let tilgængeligt for alle, og bygger bro mellem den gamle gågade og Frederikssund Station. Navnet på storcenteret er inspireret af den nærtliggende Sillebro Å, hvor den lokale historie og kultur strømmer igennem. Alt dette danner ramme om gæsterne, der kommer for at finde alle de billige tilbud og priser, der er gemt rundt omkring i indkøbscenteret. 

Varer fra hele verden

Sillebroen har en lang række af større og mindre butikker, der kommer fra både ind- og udland. Med brands fra hele verden er produkterne flere end nogensinde, og tilbuddene ligeså. De i alt 60 forretninger har alt hvad hjertet begærer, heriblandt dagligvarer, tøj, elektronik og produkter til personlig pleje. Dette finder du i butikskæder som Imerco, GameStop, Matas og apoteket, der alle yder den bedst mulige service, og sørger for at hjælpe dig med at finde det netop du søger. (Du kan få yderligere inspiration til fremtiden, hvis du downloader Sillebroen Shoppings app, hvor du kan optjene bonuspoint og se, hvad der rører på sig i det alsidige indkøbscenter.

Tid til noget andet

At gå rundt og shoppe kan være udmattende, og det kan være, at du har brug for en pause. Dette har du rig mulighed for på en af Sillebroens mange restauranter og caféer, der tilbyder mad og drikke fra store dele af verden. Hvis du hellere vil smække benene op og slappe af til en god film, er der også mulighed for det. Sillebroen Shopping ligger nemlig inde med en Nordisk Film biograf, der har 551 sæder fordelt ud over fire sale. Kinoen er dog ikke kun begrænset til at vise film, men er også hjemsted for opera, skuespil, fodbold og en masse andre aktiviteter. Hvis ikke du vil slappe af, men derimod gerne have gang i kroppen, skal Sillebroen Frederikssund ikke forhindre dig i det. Derfor har de også et fitnesscenter, hvor man kan lægge vejen forbi.  

Nemt tilgængeligt

Med en placering ganske kort fra Frederikssund Station er det ikke noget problem at komme hverken til eller fra Sillebroen med offentlig transport. Derudover tilbyder shopping centeret også 800 parkeringspladser til gratis brug i de første to timer. Dette er dog ikke gældende for storcenterets biografgæster, der kan parkere gratis i hele fire time via deres biografbilletter. Hvis du vil læse mere om Sillebroens adresse og åbningstider, kan du klikke videre her på minetilbud.dk, hvor du hurtigt finder mere information.