Sengekompagniets tilbudsaviser

Sengen er et af de steder hvor vi bruger mest tid i løbet af et døgn, og derfor er det også vigtigt at finde en ordentligt seng der passer til dig, din krop og dine behov. Hos Sengekompagniet finder du et kæmpe udvalg af senge, og kompetente medarbejdere der er klar til at guide dig til den bedste løsning til dig. 

Alt fra boxmadrasser til sovesofaer

Alle ved at en god nats søvn er utrolig vigtig, og alligevel er det ofte et af de områder vi overser. En dårlig søvn gør at vi performer dårligere dagen efter, har nemmere ved at få hovedpine, og generelt ikke er lige så skarpe som vi plejer at være. Derfor er Sengekompagniet specialister i at finde den løsning der passer til den enkelte, så søvnen igen kan blive stedet hvor vi lader op til en ny dag. 

Hos Sengekompagniet har de et bredt udvalg af senge med alt fra kontinentalsenge, elevationssenge, sengerammer, boxmadrasser, springmadrasser, topmadrasser, lateaxmadrasser, sovesofaer og et stort udvalg af tilbehør som sengene som f.eks. ben, sengegavle, sengeben, lagner, lamper, rullemadrasser, sengetæpper, dyner, puder og meget meget mere. 

Og uanset om du er efter en enkeltmandsseng eller en dobbeltseng i queen eller king size, så er der masser af komme efter hos Sengekompagniet. 

De kendte brands

Med det store udvalg har Sengekompagniet også nogle af de bedste brands i verden. Det kan f.eks. være Auping, Dunlopillo, Hestbæk, Jensen, Tempur, Ringsted Dun, CPH LIVING og mange flere. 

Daybeds

Bliver en sovesofa lidt for voldsom, så er den klassiske daybed blevet et utrolig populært valg i de danske hjem, hvor den kan indgå i de fleste miljøer, uden at virke malplaceret. Du finder selvfølgelig også et godt udvalg af daybeds hos Sengekompagniet, og endda til rigtig gode priser. 

Outlet og fysiske butikker

Har et produkt været udstillet eller været brugt til foto, så er det ofte af finde i Sengekompagniets outlet, hvor du kan spare ekstra meget vil at vælge en af de løsninger. 

Du finder Sengekompagniet i Søborg, Hillerød, Glostrup og København, og de har selvfølgelig landsdækkende levering. 

Vil du læse mere om Sengekompagniet, så kan du gøre det her