Loader

Udvalgte tilbud fra Scrouples Jewellery

Loader

Kataloger fra Scrouples Jewellery

Er du mest til sølv, guld eller hvidguld, for der er mange smukke smykker at vælge imellem, når man kigger i et Scrouples katalog. Og elsker du at mikse de forskellige stilarter og ædelmetaller, så er mulighederne uendelige. I et Scrouples katalog finder du et bredt udbud af kædens egne designs samt smykker fra de mest anerkendte fabrikanter i verden.

Der er en ting, som alle smykkerne i et Scrouples katalog har til fælles, hvilket er stil, elegance og kvalitet. Og der er noget for enhver prisklasse, så alle kan være med. Scrouples bygger på tankegangen om at levere kvalitetssmykker til familien Danmark - dette til fornuftige priser, for hos Scrouples skal alle have muligheden for at pynte sig og føle sig som en million.

Mangler du den perfekte gave til konfirmanden, din mor, veninden, kæresten eller bare til en du holder af, så kan du lade dig inspirere af de mange smukke smykker, som du finder i et Scrouples katalog. Husk dog at der i kataloget kun vises et mindre udvalg af den samlede kollektion, og har du brug for mere inspiration, kan du besøge en af de mange Scrouples forhandlere. Du kan også finde de seneste nyheder, ved at klikke dig ind på Scrouples' hjemmeside.

Scrouples Jewellery er et dansk smykkehus, som blev grundlagt for mere end 25 år siden. Det var Esther og Anders Møller, der startede den dengang lille smykkevirksomhed, som der med årene har vokset sig til at være en af de største smykkehuse i Danmark. I dag er det Lene Hæffner og Claus Møller der som anden generation, leder virksomheden.

I Scrouples står der altid et dygtigt personale klar til at hjælpe dig. Dette hvad enten du mangler et moderne sølvsmykker eller har øje på et klassisk guld- og brilliantsmykke. Eller hvis du leder efter det perfekte sæt forlovelses- og vielsesringe. Du finder også det populære WISH armbånd i Scrouples, hvor du kan tilføje et eller flere beads og derved gøre det til dit helt eget unikke armbånd. Det korte af det lange er, at Scrouples smykker er en sand fryd for øjet og du kan være sikker på at gøre en god handel med det venlige personale nede i butikken.

Nogle gange skal man også bare have lov til at forkæle sig selv og der kan et Scrouple katalog virkelig være en hjælp. Så gå på opdagelse i kataloget, og se om der er noget der kunne friste. Du kan søge i Scrouples katalog her på siden eller blot læse kataloget fra ende til anden, præcis som du ville læse det fysisk.