Loader

Aktuelle tilbud fra Samson Travel

Loader

Kataloger fra Samson Travel

Samson Travel er et anerkendt og professionelt dansk rejseselskab grundlagt i år 2000. I dag holder Samson Travel til i Aalborg lufthavn og har afdelinger i Frederikshavn og Odense. Rejseselskabet er eksperter i erhvervsrejser, grupperejser og skræddersyede ferierejser i hele verden.

Hvad drømmer du om? Samson Travel kan møde dine behov til enhver tid. De udbyder nemlig et hav af forskellige rejseformer. Vil du alene afsted eller rejse med en gruppe? Vil du gerne bare læne dig tilbage og nyde turen, eller har du selv masser af idéer? Uanset hvilken rejsetype du er, kan du finde en rejse der matcher dine behov hos Samson Travel.

Rejsedestinationerne er mange. Verden er blevet mindre, og selv dine vildeste rejsedrømme kan gå i opfyldelse. Fra Bornholm til Borneo, New York til New Zealand, du bestemmer. Samson Travel tilbyder pakkerejser, hvor du ved hvad du får uden uforudsete udgifter.

Har du brug for at stemple ud for en periode, så husk at Samson Travel tilbyder langtidsrejser. Fx kan du rejse 28 dage til det sydlige Hua Hin i smukke Thailand. Oplev smukke sandstrande, jungle trekking og flotte templer.

Aktive rejser med familien stormer frem hos danskerne, og der er Samson Travel med på beatet. De tilbyder bl.a. aktive cykelferier i Danmark, hvor du oplever Danmark fra sin smukkeste side fra landevejen. Hvis I er ekstra vilde, er der også rig mulighed for at opleve Nordjylland fra hesteryg. Det handler om at nyde naturen, hinanden og mærke friheden.

At rejse er at leve, og Samson Travel lever af at rejse. Er du fristet, så tjek deres rejsekatalog ud her på siden og lad dig inspirere.