Loader

Udvalgte tilbud fra Rosengårdcentret

Loader

Tilbudsaviser fra Rosengårdcentret

En Rosengårdcentret tilbudsavis er tilbudsavisen, du skal kigge i, når du leder efter de stærkeste tilbud i Odense.

Rosengårdcentret er et af Danmarks største shoppingcentre med 152 inspirerende butikker. Udover 14 restauranter/spisesteder og 2 dagligvarebutikker omfatter centret også en CinemaxX Biograf, McDonald's, Fitness.dk, et legeland for børn samt kontorer og liberale erhverv.

Rosengårdcentret ligger centralt placeret i Odense på Fyn - nemt at komme til og fra - og har 2700 p-pladser. Heraf 100 P-pladser i lys og venlig parkeringskælder.

Alle P-pladser er helt uden tidsbegrænsning og ganske gratis. Centret blev i 2007 kåret til Danmarks bedste shoppingcenter. Og i 2008 udvidede Rosengårdcentret sine arealer, og tilføjede 6 nye konceptbutikker. Det har ført til et endnu større udvalg – og de stærkeste tilbud finder du i en Rosengårdcentret tilbudsavis.

Alle butikker i Rosengårdcentret holder åbent 1. søndag i hver måned fra kl. 10-16. Tjek hjemmesiden for at se de spændende aktiviteter, som foregår i centret og butikkerne hver måned.

Husk du kan søge frit, vidt og bredt i Rosengårdcentrets tilbudsavis her på minetilbud.dk. Sådan finder du nemlig altid lige præcis det, du leder efter. Hvis du er mere til blot at læse den flotte tilbudsavis fra ende til anden, er det blot at klikke på tilbudsavisen ovenfor.

Find de mange gode og billige tilbud i Rosengårdcentrets tilbudsavis.