RO's Torv Shoppingcenter X

Loader

Udvalgte tilbud fra RO's Torv Shoppingcenter

Loader

Kataloger fra RO’s Torv Shoppingcenter

RO’s Torv Shoppingcenter katalog giver dig det perfekt overblik over de mange aktiviteter, events, nyheder og stærke tilbud, der kører i det 47.000 m2 store shoppingcenter, som ligger placeret centralt i Roskilde. Der er både aktiviteter for store og små, og moderigtigt tøj til alle aldre. Udvalget er stort og du går ikke glip af de bedste tilbud med et RO’s Torv Shoppingcenter katalog i hånden.

RO’s Torv Shoppingcenter stod færdig i 2003, men blev dog allerede udbygget i 2006, da tilslutningen til centeret fra nær og fjern var stor. Det nye RO’s Torv Shoppingcenter blev da næsten dobbelt så stort som det oprindelige, med plads til mange flere butikker. På RO’s Torv Shoppingcenter finder du bl.a. 60 spændende specialbutikker, 9 lækre caféer og restauranter, der serverer overdådige brunches, frokoster og middage, samt flere dagligvarebutikker. Du kan også nyde en god film i RO’s Torv Shoppingcenters biograf, træne i fitness.dk og gå en tur til frisøren. Hertil er der over 1.100 P-pladser, hvor du parkerer gratis de første to timer.

Der er altid god stemning på RO’s Torv Shoppingcenter og den unikke arkitektur, det flotte design og den smukke kunst, er alt sammen med til at skabe rammerne for en rigtig hyggelig shoppingtur. Det er altid en særlig oplevelse at besøge RO’s Torv Shoppingcenter og man kommer kun i godt humør af de lyse og smukke omgivelser.

I et RO’s Torv Shoppingcenter katalog kan du være sikker på at finde mange gode tilbud på herre, dame og børnetøj, samt på sko, personlig pleje og meget andet.

Læs RO’s Torv Shoppingcenters katalog her på siden og blev inspireret til en fantastisk dag fyldt med shopping, aktiviteter og spændende oplevelser. I kataloget her på minetilbud.dk finder du også centerets åbningstider og spændende artikler.