Rødovre Centrum

0 aktive tilbudsaviser fra Rødovre Centrum

Udvalgte tilbud fra Rødovre Centrum

Se alle Rødovre Centrum tilbud

  Rødovre Centrum

  I 1966 blev Danmarks allerførste indendørs indkøbscenter åbnet i Rødovre. I dag er Rødovre Centrum blandt Danmarks største shoppingscentre med hele 130 butikker. I 2005 blev centeret kåret som Danmarks bedste indkøbscenter af sine kunder og endnu engang i år 2011.

  Rødovre Centrum er også det eneste storcenter i Danmark, som er tilmeldt mærkeordningen: God Adgang. Centeret giver sine kunder de bedste muligheder for at befinde sig i centeret.

  Centeret er for alle, både voksne, børn, handicappede, kørestolsbrugere, syns- og hørehandicappede, allergikere og til folk med læsevanskeligheder.

  Hos Rødovre Centrum prioriteres din komfort og oplevelse.

  Et shoppingscenter – og meget mere

  Hos Rødovre Centrum finder du ikke kun butikker for mode, skønhed, sport, bolig og livsstil, du kan meget mere end bare det. Rødovre Centrum har nemlig det populære fitnesscenter Fitness World, Atlas Bio til dem, der godt vil en tur i biffen og utallige cafeer og restauranter.

  Derudover er der Rødovre Bowlinghal, hvis man er i humør til noget sjov bowling, spil og et lækkert måltid.

  Rødovre Centrum fungerer også som et mødested for mange, der bare gerne vil være sammen med deres venner og familie.

  Er ungerne med på shopping turen?

  Er børnene med på shopping turen til Rødovre Centrum kan de finde Puff’s Legeland Funtasia, hvor de kan lege frit på trampoliner, rutsjebaner, boldbassiner og meget mere. Legelandet er for børn i alle aldre, og voksne er velkomne til at være med til legene og prøve de forskellige aktiviteter.

  Lækre cafeer og spisesteder

  Hos Rødovre Centrum finder du 21 forskellige spisesteder. Om du vil spise en fin middag eller om du vil gribe en frisk sandwich eller noget sushi, så kan du være sikker på, at du kan finde alt, hvad du leder efter.

  Centeret har Lagkagehuset, Kong Pandekage, Terasse Cafeen, Snowflake, Espresso House og endnu flere cafeer.

  Derudover finder du også S Bar, hvor du kan få en lækker cocktail eller to.

  Blandt restauranter kan du vælge mellem Restaurant Claras, Red & Yellow Steak House, Grill House, Carl’s Jr og endnu flere.

  Mode for alle

  Hos Rødovre Centrum er der butikker for alle, både mænd, kvinder og børn. Du kan finde både internationale og nationale, store og små brands. Shop mærker som Saint Tropez, MESSAGE, Jack & Jones, H&M, Gina Tricot, Aldo, Kaufmann – og mange flere.

  Du kan derudover finde mange sportsbutikker som Sportmaster, Sport24 og Peak Performance.

  Shop bolig og livsstil

  Har du brug for lidt nyt og lækkert til stuen, soveværelset eller andet, så kan du med fordel shoppe i butikker som Punkt 1, Jysk, Imerco, Humac, Søstrene Grene og endnu flere.

  Vil du forbi Rødovre Centrum?

  Hvis du er interesseret i at høre mere om Rødovre Centrum, så kan du læse om dem her. Minetilbud.dk har samlet alle tilbud til dig.