Loader

Udvalgte tilbud fra Refurb A/S

  Loader

  Refurb - tilbudsaviser og online tilbud

  Er din gamle computer, smartphone, tablet eller andet ved at stå af, og behøver den nye ikke være sprit ny? Så tag et kig på Refurb som har specialiseret sig i genbrugt IT. Her finder du et stort udvalg af både bærbare og stationære computere fra Lenovo, HP, Dell, Apple Macbooks, Fujitso, tablets fra Lenovo og iPads, iPhones, samt smartphones fra Samsung og Oneplus. Derudover finder du også tilbehør som dockingstationer, mus, keyboards, skærme og meget mere. Alt sammen lettere brugt, men istandsat og klar til mange års arbejde endnu. 

  Alle skal vinde

  Det er mottoet hos Refurb, og det gælder både forbrugeren der får et kvalitetsprodukt til en bedre pris, miljøet der ikke bliver overbebyrdet af elektronik som sagtens kan bruges endnu, samt Refurb som vinder på de tilfredse kunder. Og apropos tilfreds, så har Refurb meget tilfredse kunder når man kigger deres Trustpilot igennem, for her har mere end 6000 kunder givet dem 4,5 stjerne ud af 5 mulige. Du kan læse nogle af de mange anmeldelser her

  Ved at genbruge brugt IT-udstyr bliver miljøet sparet for mange tons CO2 om året, og som oftest fejler udstyret ingenting. Der er små forskelle på de nye enheder der bliver lanceret årligt, og ofte kan man som almindelig forbruger nøjes med en ældre udgaver, så længe det bliver sat ordentligt op. Så hvis du vil gøre en god handling for miljøet, og samtidig spare lidt penge, så er det bestemt værd at kigge nærmere på brugt elektronik. 

  Certificeret af Microsoft

  Medarbejderne hos Refurb har alle forudsætninger for at sætte brugt elektronik i stand, så det spiller som nyt igen. Foruden at være Gold Microsoft Partner, HP Business Partner og Lenovo Business Partner, så er de også Microsoft Authorized Refurbisher certificeret, så de i den grad er specialiseret i at sætte ældre enheder i stand og give dem nyt liv. Faktisk er de en af de få virksomheder i Europa som er Microsoft Authorized Refurbisher.

  24 måneders reklamationsret og 14 dages tilfredshedsgaranti

  Hvis du er nervøs for om de brugte produkter fra Refurb skulle have større tilbøjelig til at gå i stykker, så kan du sove trygt om natten. For du får selvfølgelig 24 måneders reklamationsret som du ville have fået ved at købe produktet fra nyt. Det giver dig sikkerhed hvis der skulle ske noget uventet med produktet indenfor de første par år. Og der er også 12 måneders garanti. Ligeledes yder de også 14 dages tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med det produkt du har bestilt, så har du mulighed for at levere det tilbage og få alle dine penge retur. Med andre ord får du en sikker og problemfri oplevelse når du køber nye produkter. 

  Og er du typen der lidt for ofte kommer til at tabe telefonen eller iPad'en, eller vælter kaffen udover computeren, så tilbyder Refurb også en totalforsikring hvor du er dækket ind mod selv de uheldigste uheld. Du bestemmer selv om løbetiden skal være 1, 2 eller 3 år, så du kan tilpasse det med hvor lang tid du regner med at eje produktet.