Loader

Udvalgte tilbud fra real Flensborg

Loader

Tilbudsaviser fra real Flensborg

Om real, -

real er en international discountvarekæde som blev etableret i 1992. De er en salgsafdeling af METRO Group, som er en detailhandelsgigant, og et af de mest betydelige. real er bl.a. kæde-partner med Netto. Med ca. 80.000 forskellige varenumre kan du være sikker på at finde alt hvad du har brug for.

real, - sælger friske produkter til gode priser. Blandt dem er frisk fisk fra hele verden, kød, økologiske varer osv. Du kan få laktosefri og glutenfri produkter, færdiglavede produkter, lækre bageriprodukter og meget mere.

real Flensborg

Byen Flensborg fra den tyske delstat Slesvig-Holsten er et godt sted for turisme, søfart og ikke mindst handel. Byen er præget af dansk og tysk kultur, og real er som discountkæde præget af populære grænsevarer og stærke tilbud.

real Flensborg har derfor nogle helt specielle tilbud, som er værd at kende til.

Drive-in og onlineshop

Har du nogensinde hørt om drive-in hos et supermarked? real giver en helt unik mulighed. Hos real behøver du ikke stige af bilen for at handle. Mange kender følelsen af at have børnene med i bilen for at købe ind.

Børn kan være irriterende når de insisterer på at få hvad de vil have, og andre gange gør de bare shopping-turen langsommere. Slip fra kø i butik og larmende børn. Spar tid med drive-in hos real.

Derudover kan du også finde en online shop. På hjemmesiden kan du købe nemt og hurtigt og finde alt hvad du leder efter på samme måde som i de fysiske butikker. På onlineshoppen er det også nemmere at finde det man leder efter, fordi der er søgemuligheder.

Selvbetjeningskasser

real vil give deres kunder mulighed for at shoppe nemt og hurtigt. Derfor får du også mulighed for at bruge deres selvbetjeningskasser. Med selvbetjeningskasserne kan du selv scanne dine varer og betale. Det er let at bruge, og du undgår kø og sparer tid med selvbetjeningskasserne.

Meget mere end bare fødevarer

real har også andre produkter end fødevarer. Det er bl.a. elektroniske varer, husholdningsartikler, tekstiler, bøger, medieprodukter, tøj og mode, kontorartikler, sportsudstyr og meget mere.

Vi får alle brug for blomster i forskellige sammenhænge. Om du leder efter noget stort og fint som gave eller noget mindre og hyggeligt, så har real lidt af alt. Hos real kan du til enhver tid få købt de smukkeste blomster og planter.

Servicecenter

real har et servicecenter med unikke muligheder. Du kan besøge servicecenteret og høre om dine muligheder for at betale dine indkøb, hvis du måske står i en situation hvor du har brug for mere økonomisk råderum. Du kan eksempelvis betale en fast pris om måneden hos real.

Fra real's servicecenter kan du også bestille en taxa, hvis du står og har brug for et lift.

Vil du handle ind hos real?

Hvis real's service, unikke muligheder og tilbud lyder som noget for dig, så kig med her. Minetilbud.dk har samlet alle tilbud.