0 aktive tilbudsaviser fra RAIS Brændeovne og Pejse

Kataloger fra RAIS

Der er intet, der luner så godt som en brændeovn eller pejs i den kolde vintertid, og er du på udkig efter en sådan en, så er det en god ide at starte din søgning med at kigge i et RAIS katalog. Start gerne i god tid for hos RAIS finder du mange fantastiske modeller, så beslutningen kan hurtig blive svær. Og når først sommeren er gået på hæld og mørket trænger sig på, så ville du ønske, at du for længst havde kigget i et RAIS katalog.

Hos RAIS får du ikke bare en brændeovn eller pejs, der forener æstetik med teknologi, du får helt grundlæggende et gennemarbejdet produkt, hvor både form, funktion, design og håndværk er tænkt som en helhed og derfor tilsammen skaber en brændeovn i særklasse. Hos RAIS kalder de det for ’Art of fire’. Så er du på udkig efter kvalitet, er du ikke gået galt i byen, hvis du sidder med et RAIS katalog i hånden – enten åbnet på din smartphone, tablet eller desktop.

Med RAIS kan dine drømme om en kvalitetsbrændeovn blive gjort til virkelighed. Og du finder masser af inspiration i RAIS’ luksiøse katalog.

Hos RAIS kan du få det, fuldstændig som du vil have det. For hos RAIS lægger de vægt på, at du som forbruger, kan skræddersy lige den brændeovn, som du ønsker. Derfor er det tilbehør i flere farver og du kan vælge mellem alverdens materialer, når ovnen skal sammensættes.

Når du først har brændt dig varm på en af RAIS’ mange fantastiske brændeovne, skulle du slå vejen et smut forbi en af de mange forhandlere, der udbyder produktet. For RAIS skal både ses og opleves.

Men start din brændeovnsjagt allerede i dag med at kigge i det lækre RAIS katalog her på siden.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.