0 aktive tilbudsaviser fra Profil Optik

Profil Optik

Er du på udkig efter nye briller eller solbriller? Så kan du med fordel lade dig inspirere af det store og flotte udvalg hos Profil Optik. Den landsomspændende kæde af optikforretninger tilbyder et stort udvalg af flotte og moderigtige brillestel fra alle de gode designere, du kender og elsker. Der er løbende gode tilbud på både glas og stel, så du kan med fordel holde øje med tilbudsavisen her på siden og købe din brille, mens den er allerbilligst.

En ny brille er en investering i dit syn og ikke mindst din livskvalitet, men en investering koster som bekendt penge. Vi ønsker at hjælpe dig med at få lige netop den brille, du drømmer om og samtidig spare så mange penge som muligt på dit køb. Har du for eksempel et foretrukket mærke, kan du med fordel benytte søgefunktionen her på siden for at søge på det blandt tilbuddene fra Profil Optik. Alternativt kan du her på siden også læse tilbudsavisen igennem fra start til slut og samle inspiration til dit indkøb.

God fornøjelse med din shopping hos Profil Optik.

Optikerkæde med stor erfaring

Profil Optik har i sin nuværende form en relativt kort historie, men når forhistorien regnes med, går kædens historie over 40 år tilbage. Profil Optik blev grundlagt i 1971 under navnet Optik-Køb. Oprindeligt var Optik-Køb et indkøbssamarbejde mellem en række selvstændige optikere. I løbet af de kommende to årtier blev samarbejdet mellem butikkerne udvidet, før navnet blev skiftet til Profil Optik i 1988.

De sidste ca. 10 år har Profil Optik været en del af optikerkæden Synsam Norden. Samarbejdet betyder en fælles identitet på tværs af landegrænser, men også en øget indkøbsstyrke samt adgang til fagfolk og specialister. I dagligdagen betyder det en stor faglighed indenfor både øjensundhed og brillemode, men også gode priser for forbrugeren.

Mange fordele ved at handle hos Profil Optik

For dig er der mange fordele ved at handle hos Profil Optik. Først og fremmest får du råd og vejledning af eksperter, der kender deres produkter. Derudover har du under visse omstændigheder også 30 dages ombytningsret, 120 dages uheldsgaranti og 180 dages styrkegaranti. Andre fordele inkluderer fri service på briller købt hos Profil Optik samt pris- og produktgaranti.

Køber du din næste brille hos Profil Optik, kan du således se frem til god service og vejledning omkring dit køb. God fornøjelse med din shopping.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.