Loader

Udvalgte tilbud fra Plaza Ure & Smykker

Loader

Plaza Ure & Smykker

Plaza Ure & Smykker er din landsdækkende butikskæde der sælger ure, smykker og andre guld- og sølvvarer. Plaza Ure & Smykker blev oprettet i 2003, og har siden været et af Danmarks førende butikker inden for ure og smykker.

Brands

Hos Plaza Ure og Smykker finder du både internationale og danske mærker. Iblandt ure kan du vælge mellem store brands som Michael Kors, Daniel Wellington, Gant, Swiss Military, Casio, Fossil m.m. og blandt smykker kan du finde brands som Mads Ziegler, by Biehl, Blossom, Sif Jakobs, Lund Copenhagen og meget mere.

Plaza Service

Hos Plaza Ure & Smykker kan du også få et nyt batteri til dit ur eller et nyt rem. Plaza Ure & Smykker har i mange år stået i branchen og du kan derfor være sikker på at få hjælp til at fikse dit yndlingsur. Du kan få repareret dine smykker og få huller i ørene, også til børn over 7 år.

Til hende og ham

Plaza Ure & Smykker har et stort sortiment til både mænd og kvinder under både danske og internationale brands. Du kan med fordel finde gaven til kæresten, til fars eller mors dag og til barnedåb. Plaza Ure & Smykker giver dig mulighed for at shoppe smykker og ure inden for mange forskellige koncepter.

Til parret

I forlovelses- og bryllupsperioden er det en tradition at købe flere smykker flere gange. Om det er valentinsdagsgaver, fødselsdagsgaver eller gaver i forbindelse med andre milepæle i et forhold, så kan Plaza Ure & Smykker sørge for at finde gaven der passer til lige det koncept du ønsker.

Forlovelsesringe, vielsesringe og morgengaven til bruden er traditioner der holder fast dagen i dag. Plaza Ure & Smykker giver dig et bredt sortiment som du kan vælge mellem og hjælp til at finde den perfekte gave uanset hvilken situation du står i.