Loader

Udvalgte tilbud fra Peugeot

Loader

Kataloger fra Peugeot

Danskerne elsker Peugeot. Det er et af de mest solgte bilmærker i Danmark, og blev den mest solgte bil i både 2016 og 2017. Peugeot Danmark har hele 60 selvstændige forhandlere og nogle autoriserede værksteder over hele landet. De er engagerede og holder fokus på langsigtede løsninger for deres succes. Du vil som kunde stå i centrum, for Peugeot prioriterer kundens gode oplevelse og kvalitet.

Privatbiler

Peugeot tilbyder en lang række af modeller af personbiler. Danmarks mest købte bil i 2016 og 2017 blev den luksuriøse Peugeot 208 Allure Sky. Denne fantastiske model har alt hvad du leder efter. Den er elegant, har en kraftig BlueHDI-motor med 100 hestekræfter, og vilde køreegenskaber. Med Allure Sky får du hele 33,3 kilometer på literen, og et fedt udstyrsniveau. Allure Sky er blot et af de mange fantastiske modeller fra det populære bilmærke.

Lige nu holder Peugeot Nytårsgalla 2018 og det fortsætter. Der kører mange skarpe priser på udvalgte modeller, fyldt med ekstraudstyr fra top til tå, og du kan endda få finansieret modellerne til en fast og lav rente.

Privatleasing – Dine fordele!

Er du grundig i dine overvejelser om at købe en ny bil? Så kan Peugeot med glæde tilbyde dig privatleasing. At købe en ny bil bør være en fed oplevelse – selvsikkert, uden bekymringer og uden usynlige udgifter. Med privatleasing får du som kunde en overskuelig økonomi og fornøjelsen ved en fast, månedlig betaling. I privatleasing perioden er service inkluderet, og du kan tilkøbe ekstra kilometer.

Privatleasing består derudover af et bredt modelprogram. Få tryghed, tænk ikke over budgetsikkerhed, værditab – og tvivl ej på muligheden for at sælge din Peugeot videre. Peugeot ønsker at give dig mulighed for, at skifte bil oftere.

Varebiler og PEUGEOT PROFESSIONAL

PEUGET PROFESSIONAL er Peugeot’s erhvervscentre der består af specialister der vil rådgive dig, som dansk erhvervskunde. Varebil eller personbil, så tilbyder de en lang række af muligheder og tilbud for finansiering og service. Lad dem grundigt vurdere din bils behov.

Peugeot Partner, Expert eller Boxer? Eller personbil med gule plader? Peugeot tilbyder en bred vifte af modeller for varebiler. Minetilbud.dk har sørget for at samle alle de forskellige tilbud og kampagner til dig.

Bliver dit valg også Peugeot?

Her på Minetilbud.dk finder du alle relevante informationer om Peugeot’s mange tilbud og kampagner.