Panzerglass kataloger

Det kan sjældent betale sig at tabe sin smartphone og smadre glasset, men det er ofte noget der sker og det gør ondt helt ind i sjælen når man ser sin dyre smartphone med en knust skærm. Heldigvis kan mange af disse ødelagte skærme undgås med den rette beskyttelse, og med et PanzerGlass så undgår man langt de fleste revner. 

iPhones og Android telefoner

PanzerGlass kommer i en lang række varianter så det passer perfekt til din smartphone. Hvad end det er en iPhone 12, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 7, eller en af de populære Android telefoner som Huawei P30 Pro, Samsung S10, Huawei P30 Lite, Huawei P20 Pro eller Lite eller noget helt andet, så finder du den perfekte skærmbeskyttelse fra Panzerglass. 

Mere end kun til mobiltelefoner

Du finder dog også PanzerGlass løsninger til mere end kun mobiltelefoner. Det kan være til din tablet eller iPad, dit smartwatch fra Apple, Huawei, Samsung, eller Garmin, din bærbare computer eller Macbook, cykelcomputere samt displays i biler. Alle ting hvor det er irriterende hvis skærmen pludselig skulle blive ødelagt. Der er det trods alt nemmere med et PanzerGlass der er lige til at udskifte hvis det skulle blive beskadiget. 

PanzerGlass har også et stort sortiment af mobilcovers, skærmrens, kabler og løsninger til PC og Mac. 

Her på siden finder du alle de bedste tilbud på produkter fra PanzerGlass så du aldrig går glip af de bedste priser. Vil du læse mere om PanzerGlass så kan du gøre det her