Nørrebro Bycenter X

Loader

Udvalgte tilbud fra Nørrebro Bycenter

Loader

Om Nørrebro Bycenter

Nørrebro Bycenter er et shoppingscenter, der blev grundlagt i 1995. Det lille og charmerende center har et udvalg af spændende butikker, hvor du både kan shoppe mode, bolig og skønhed.

Tæt på centeret ligger Nørrebro station, så gåturen til centret er kort, og udenfor centret finder du cykelpladser samt hele 180 gratis parkeringspladser.

Centret er lyst og enkelt. Hos Nørrebro Bycenter vil du få en nem, enkel og hyggelig shopping oplevelse.

Shop skønhed

I centeret finder du flere butikker, hvor du kan købe smykker, accessories, skønheds- og plejeprodukter og sko. I Matas og Normal kan du shoppe dine yndlings skønhedsprodukter og plejeprodukter.

Nørrebro Bycenter har derudover skønhedsklinikken Beauty Care, hvor du kan få flere forskellige behandlinger, om det er til negle, hud eller hår. Hos Beauty Care er du i gode hænder, og kan glæde dig til en rolig og hyggelig stemning i skønhedsklinikken.

Smykker og accessories

Leder du derimod efter et fint smykke eller et lækkert ur, så skal du måske en tur forbi Vibholm – en verden af smukke smykker og ure. Du finder her både guld og sølv, halskæder, øreringe, ringe og andet.

Har du brug for at besøge brillehuset Thiele, så kan du finde det hos Nørrebro Bycenter. Hos Thiele kan du shoppe kvalitetsbriller, kontaktlinser eller du kan få designet dine nye glas efter eget ønske.

Hvem vil ikke være glad for et par nye, bløde strømper eller noget lækkert undertøj? I butikken Socks & More finder du forskelligt undertøj og farverige strømper.

Mode for hende

Hos Nørrebro Bycenter kan kvinder shoppe mode i butikker som Soda, der sælger forskellige kjoler. Du kan finde både korte og lange kjoler, hverdags- og festkjoler, glimmerkjoler og andre typer af kjoler. I butikken møder du søde medarbejdere, der vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole til gode priser.

Hvis du følger med Kardashian-stilen vil du være glad for at finde figursyede kjoler og mere hollywoodstilede kjoler. Du kan derudover shoppe de fedeste stiletter og tasker hos Soda.

Andre spændende butikker for kvinder er H&M, Only, Vila og Vero Moda.

I butikken Lady Shoe Company finder du sko og smykker til de bedste priser. Om det skal være nogle fede sneakers, sandaler til sommeren eller et par lækre stiletter, så kan du finde det i butikken.

Mode for ham

Mænd kan shoppe moderigtigt tøj i populære, udvalgte herretøjsbutikker som Tøjeksperten, Jack & Jones, Din Tøjmand og H&M. I disse butikker har du mulighed for at shoppe en masse forskellige brands, både nationale og internationale.

Derudover kan mænd og kvinder også finde skobutikken Deichmann, hvis der er brug for nye sandaler, sneakers, støvler eller stiletter.

Mangler du lidt til hjemmet?

Hos Nørrebro Bycenter er der forskellige butikker til dig, der gerne vil købe lidt ind til hjemmet. Find butikker som Imerco, Køkken & Hjem, Søstrene Grene og Silvan.

Vil du høre mere om Nørrebro Bycenter?

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine shopping muligheder hos Nørrebro Bycenter, så se med her. Minetilbud.dk har samlet alle tilbud til dig.