Nissan X

Loader

Udvalgte tilbud fra Nissan

Loader

Om Nissan

Nissan er et populært japansk bilmærke der har en lang historie. Nissan er en innovativ og teknologisk stærk bil, der har en interesse og dedikation til revolution i biler, som gør dem til den førende inden for innovation i feltet.

Populære modeller

Nissan er generelt et populært valg og er kendt for at være en 100% troværdig, komfortabel og af kvalitet. Nogle modeller er specielt populære, som eksempelvis Qashqai, Micra, Juke og X-Trail.

Kender du Nissan Leaf?

Vidste du, at Nissan Leaf er den bedst sælgende og verdens mest populære elbil med en kundetilfredshed på hele 97%? Af brugerne vil 95% anbefale bilen til andre. Med en enorm forhåndsinteresse fra brugerne, har der i norden været ca. 6.00 forhåndsbestillinger, hvor kunderne slet ikke har prøvet bilen.

Med specielle funktioner som e-pedal, propilot m.m. er den en speciel model. Nissan Leaf er den mest avancerede elbil derude med den bedste kundeoplevelse.

Modeller

Nissan's sortiment kategoriseres som personbiler, varebiler, crossovers og elektriske biler. Herunder er der forskellige populære modeller. Nissan har otte personbiler som er Micra, Leaf, Juke, Pular, Qashqai, Evalia, E-NV200 Evalia og X-Trail.

Leaf, E-NV200 Evalia og E-NV200 Van er de tre biler, som er Nissan's tre el-bilmodeller. Blandt varebiler har Nissan seks forskellige varebiler, som er NV200, NV300, NV400, E-NV200 Van, Navara og NT400.

Privatleasing

Mange oplever, at de har en masse overvejelser inden de køber en ny bil. Det at købe en ny bil bør være en fed oplevelse, hvor man ikke skal bekymre sig om ting som skjulte udgifter, værditab eller andet. Med privatleasing hos Nissan får du en overskuelig økonomi, en fast månedlig betaling - og du vil have styr på hvad du har til fornøjelser.

Du kan få privatleasing på forskellige modeller. For mange mennesker er det vigtigt at have en tryghed når de køber en bil, hvor de ikke skal bekymre sig om budget, værditab af deres bil og mulighed for at sælge den videre. Opnå overblik og tryghed med privatleasing hos Nissan.

Bliver din næste bil en Nissan?

Hvis du overvejer at købe en Nissan, har Minetilbud.dk samlet alle tilbud og kampagner, som Nissan har kørende lige nu. Læs dem her.