Loader

Udvalgte tilbud fra NEYE

Loader

Tilbudsaviser fra NEYE

Tasker, punge, kufferter, rygsække og meget mere – alt dette kan du finde i en NEYE butik, på NEYE.dk samt i en NEYE tilbudsavis. Står du derfor og mangler en ny taske til jobbet, til skolen eller skal du ud og rejse, så kan du med garanti blive klædt på i NEYE til både de store og små begivenheder. Som NEYE selv fremhæver, så sælger butikskæden tasker, der har et formål.

Og selvfølgelig sørger NEYE for at give dig helt særlige fordele som kunde, hvorfor du i en NEYE tilbudsavis kan finde super lækre varer til helt vildt fantastiske priser. Du kan altså med fordel bladre NEYEs tilbudsavis igennem, før du lægger dig fast på en bestemt taske. Og på denne måde kommer du også forberedt ned i butikken, så du dermed er sikker på, at du gør det køb, der er bedst for dig.

Når du handler i NEYE får du ikke kun lækre varer i god kvalitet, du støtter også et godt formål. For NEYEs overskud går nemlig til et godt formål – kræftforskningen i Danmark. Så selvom at NEYE har tasker til mange forskellige formål, så går overskuddet kun til et og det er kampen mod kræft. Alene de seneste par år har NEYE doneret mere end 36 millioner kr. til formålet. På den måde tjener taskerne hos NEYE ikke kun et praktisk formål, men er også med til at gøre en stor forskel for alle de danskere, der hvert år bliver ramt af kræft.

NEYE slog for første gang dørene op i 1881 på Vimmelskaftet i København. Siden da har NEYE åbnet butikker rundt omkring i det danske land og er godt repræsenteret i både øst og vest.

Tjek NEYEs udvalg ud ved at tage et kig i tilbudsavisen fra NEYE her på siden. Du kan både bladre avisen igennem fra ende til anden samt du har mulighed for at bruge søgefeltet i øverste højre hjørne, så du på denne måde hurtigt kan finde ud af, om der er tilbud på den taske, som du står og mangler.