Tilbudsaviser fra Netto

Netto

Netto er en del af Dansk Supermarked A/S som også driver Bilka og føtex. Tilsammen udgør kæderne Danmarks næststørste detailhandelvirksomhed. Dansk Supermarked A/S ejes i dag af Mærsk-Møller Gruppen og F. Salling.

Netto åbnede den første butik den 1. april 1988 i København og har i dag ca. 411 butikker fordelt over hele Danmark. Butikkerne kørte i starten med et meget lille udvalg af varer som stod på paller og i papkasser, og der var en begrænset grad af service. I dag har de ca. 1000-1200 forskellige varer, et antal tema varer som skifter fra uge til uge samt en frugt- og grønt afdeling.

I 1990 begyndte Netto at åbne butikker udenfor den danske grænse og har i dag Netto butikker i Tyskland, England, Polen og Sverige.

Netto er en dansk-ejet kæde der sælger dagligvarer til billige priser. Nettos koncept er baseret på at det skal være hurtig og let at gøre sine indkøb. Hovedparten af alle Netto butikker har det samme varesortiment, dog med undtagelse af DøgnNetto butikkerne som har et mindre sortiment. Netto forsøger hele tiden at justere og forbedre deres sortiment for at opfylde kundens behov.

Netto forhandler kun kvalitetsvarer. Flere produkter er mærkevarer mens andre er Nettos egne mærker. Nettos egne mærker giver kunden mulighed for at vælge billigere varer som erstatning for mærkevarene.

Læs Nettos tilbudsavis nu og find de gode og billige tilbud.

Adresser og åbningstider

Fremsøg den nærmeste butik herunder

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.