Loader
Loader

Aktuelle tilbud fra nemlig.com

Loader

Tilbudsaviser fra nemlig.com

nemlig.com er et stort online supermarked med mere end 11.000 dagligvarer til discountpriser. nemlig.com har det hele: økologi, lavprisvarer og mærkevarer, og du kan altid handle lige når det passer dig, og få leveret dine varer på dét tidspunkt, der passer dig bedst. nemlig.com har samme priser som i Nettos faste discountsortiment, og du kan derfor altid finde dine varer til gode priser.

nemlig.com blev grundlagt i 2010, og har gjort det nemmere og mere fleksibelt for danskerne at handle ind. Med det brede varesortiment kan du altid sammensætte en god menu til en skarp pris – og få det hele leveret fra kun 9 kr. nemlig.com har et bredt udvalg af varer til enhver smag. Om du er på jagt efter varer, som er nøglehulsmærket, økologimærket, fuldkornsmærket eller svanemærket – eller måske mangler du en helt særlig vare fra din yndlingsspecialbutik – så har nemlig.com helt sikkert et godt tilbud til dig! 

Når du handler hos nemlig.com er det slut med parkeringsbøvl, impulskøb og lange kassekøer. Det store online supermarked holder åbent, når du har brug for det, og du kan klare hverdagens indkøb fra sofaen. På den måde sparer du både kostbar kvalitetstid og penge. 

Se de gode tilbud fra nemlig.com her på siden, og find netop de varer, som du står og mangler.