0 aktive tilbudsaviser fra Næstved Stor-Center

Tilbudsaviser fra Næstved Stor-Center

En Næstved Stor-Center tilbudsavis er en stærk samling af de mange flotte og spændende tilbud, der for tiden kører i det store, flotte center i Næstved. Her finder du gode tilbud, der danner rammerne om shoppingturen til hele Sydsjællands store, flotte Næstved Stor-Center.

Næstved Stor-Center blev indviet i 1989 og udvidet i 2002. Næstved Stor-Center ligger i den norlige del af Næstved og består af 63 butikker inkl. et Bilka-varehus. Shopping centret ejes af Dansk Supermarked. Næstved Storcenter har 2000 gratis parkeringspladser lige uden for indkøbscentret.

Næstved Stor-Center tilbudsavis er fyldt med gode og billige tilbud. Læs Næstved Stor-Centers tilbudsavis og find inspiration til din bolig. Du kan i magasinet også følge med i de forskellige aktiviteter i centret, f.eks. konkurrencer, koncerter, aktiviteter til de mindste osv.

Et smut i Næstved Stor-Center er et samlingspunkt for livet i det sydsjællandske. Her kan hverdagens handlen og weekendens shopping lægge farve på rutinen og opkvikke weekendens afslapning. I de store flotte lokaler er der højt til loftet og tilbud side om side. I en Næstved Stor-Center tilbudsavis finder du uhørt lave priser og tilbud på spændende, nye varer.

Læs Næstved Stor-Centers tilbudsavis og find de mange gode og billige tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.