Loader

Udvalgte tilbud fra Næstved Stor-Center

Loader

Tilbudsaviser fra Næstved Stor-Center

Næstved Stor-Center er et sandt Mekka for dig, der elsker at shoppe. Storcenteret byder på rigtig mange spændende butikker med alle de gode mærker, du kender og elsker. Der er mange gode grunde til at følge med i Næstved Stor-Centers tilbudsavis, der byder på en stærk samling af spændende tilbud fra centerets butikker. På denne måde er du forberedt på at få mest muligt for pengene og kan spare stort på diverse kvalitetsvarer.

For at gøre det super let for dig hurtigt at finde lige netop det, du leder efter, har du her på siden mulighed for at søge på en bestemt vare eller et varemærke i Næstved Stor-Centers nyeste katalog. Du har selvfølgelig også mulighed for at bladre katalogerne igennem fra start til slut for at lade dig inspirere af det fine udvalg. Gå på opdagelse i de mange gode tilbud og bliv klar til dit besøg i hele Sydsjællands store, flotte storcenter i Næstved.

Et praktisk og familievenligt storcenter

Det er let at besøge Næstved Stor-Center, let at parkere din bil og let at komme derfra igen med alle dine dejlige indkøb. Centret råder over 2.000 gratis p-pladser, der står til rådighed helt uden tidsbegrænsning, så du kan shoppe lige så tosset og længe du vil. Der er endda en tankstation på parkeringsområdet, hvor du også finder en ladestation til din elbil.

Har du små børn, så kan du med fordel gøre en hyggelig tur ud af jeres besøg i Næstved Stor-Center. Der er sørget for pusleplads til de helt små, hvor I kan tage jer god tid i de fine faciliteter. Tæt på finder du også amme-centret, hvor I kan trække jer tilbage og hygge i fred. Efterfølgende kan I med fordel besøge Tumletorvet ved Skjold Burne, hvor I finder det skønne legeområde for børn i alderen 0-3 år.

Med alle de fine faciliteter er der god sandsynlighed for, at Næstved Stor-Center fremover vil være børnenes foretrukne storcenter.

Planlæg dit besøg i Næstved Stor-Center allerede i dag

Næstved Stor-Center ligger i den nordlige del af Næstved og består af 63 butikker inkl. et Bilka-varehus. Du kan læse Næstved Stor-Centers tilbudsavis her på siden og samle inspiration til dine indkøb. I magasinet vil du også kunne følge med i de forskellige aktiviteter i centret, f.eks. konkurrencer, koncerter, aktiviteter til de mindste osv.

Et smut i Næstved Stor-Center er et samlingspunkt for livet i det sydsjællandske. Planlæg dit besøg allerede i dag for at lægge farve på hverdagens rutine eller kvikke weekendens afslapning op. Læs Næstved Stor-Centers tilbudsavis og find de mange gode og billige tilbud her på siden.