Loader

Udvalgte tilbud fra MV Polering

Loader

MV Polering tilbudsavis

MV Polering ApS er et rengøringsfirma, der igennem mange år har gjort vinduespudsning til noget helt specielt. Med et konstant fokus på professionel serviceydelse og vinduespolering af største kaliber, er vinduespudserfirmaet i dag fæstnet som et af Danmarks mest troværdige og kvalitetstro indenfor dette felt. Dette har de opnået på baggrund af deres grundlæggende kerneværdier samt ambitiøse og langsigtede visioner, og formår herved at gøre en dyd ud af privat rengøring.

Selskabet blev stiftet i 1983 af ægteparret Mikael og Vivi Vergara, der havde til hensigt at skabe Danmarks største firma indenfor vinduespudsning. Siden da er der blevet arbejdet benhårdt og målrettet efter at opnå dette, selvom det ikke altid har været lige let. MV Polering mistede en stor del af deres kundegruppe i 1999, da staten trak deres tilskud tilbage fra den ellers populære serviceyder. Dette slog skibet en smule ud af kurs, men ved stålfast arbejde formåede man at få det på ret køl igen og fortsætte den positive udvikling af firmaet. Dette viste de blandt andet i år 2004, da de modtog årsprisen for højeste kreditværdig AAA. Alt dette har været med til at bane vejen for det anerkendte firma, der med rette kan kalde sig danskernes foretrukne samarbejdspartnere, når det kommer til vinduespudsning hos private.  

Vinduesvasker i verdensklasse

Som vinduespudser hos MV Polering har man et stort ansvar - dels overfor firmaet, men mest af alt overfor kunderne. For at få den højeste kvalitet som overhoved muligt, står vinduespoleringfirmaet derfor selv for at oplære sine vinduespudsere. På den måde sikrer de sig, at de får den rigtige oplæring, og at de vender sig til den høje rengøringsstandard, som firmaet for alt i verden forsøger at efterleve. Ud over at oplære sine vinduespudsere selv, bruger firmaet også særlige rengøringsprodukter, som de selv har udviklet. Disse to ting, kombineret med topmoderne udstyr, skaber en usammenlignelig kvalitet af rengøring, og danner grobund for, hvordan de skaber den bedst mulige rengøringshjælp til folk i hele landet. Herved kan de vaske vinduerne i dit hus uden at efterlade striber eller lignende, og skabe klarsyn langt ud i fremtiden.

En sikker fremtid

For at sikre sig, at man kan opretholde det høje serviceniveau, holder MV Polering sig konstant ajour med moden indenfor rengøringens produkter, teknikker og priser. Herved er firmaet konstant i forbedring, der gør at de er rustet til rengøringshjælp og service i topklasse flere år frem. Derudover udstiller de også en tilfredshedsgaranti, sådan at de ikke takker ja til et job, hvis ikke de er sikre på, at de kan udføre et stykke arbejde, der lever fuldt op til kundens forventninger. Sådan har de i sinde at fortsætte de deres lange rejse og positive udvikling, og sørge målrettet for at skabe endnu bedre oplevelser for dig og dit hjem i fremtiden.

Hvor kan man finde MV Polering?

MV Polering kan man finde rundt omkring i hele landet, hvor de tilbyder billige og skarpe tilbud på polering og rengøring af vinduer. Dette gør de i over 150 byer på Sjælland, samt en lang række byer på Fyn og i Jylland. Her er der tale om byer som København, Lyngby, Odense, Aarhus, Farum, Næstved og mange, mange flere. Således har rengøringsfirmaet i dag over 15.000 kunder fordelt ud over hele Danmark. Du kan se mere til MV Polerings tilbud her på minetilbud.dk, hvor deres priser på vinduespudsning samt åbningstider kan findes.